Και αγιασμος και … νεο υδραγωγειο (+Gallery)

Από το υδραγωγείο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής ξεκίνησαν οι τελετές καθαγιασμού των υδάτων στη Ροδόπη

Παραδοσιακά” από το υδραγωγείο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής ξεκίνησαν, γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα των Θεοφανείων, οι τελετές καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο νομό Ροδόπης.

O Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων τέλεσε το μυστήριο, παρουσία μεταξύ άλλων του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη, του δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, του προέδρου και του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής κ.κ. Δημήτρη Καρασταύρου και Στράτου Τσακιρίδη, αντιδημάρχων και εκπροσώπων της τοπικής πολιτικής σκηνής, ενώ λίγοι ήταν οι συμπολίτες μας που αψήφησαν φέτος το κρύο και έδωσαν το “παρών” στην τελετή.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής κ. Δημήτρης Καρασταύρου ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους “Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά” τονίζοντας πως αυτή προβλέπεται δύσκολη, ενώ έκανε λόγω και για τις εργασίες για την κατασκευή του νέου υδραγωγείου που αναμένονται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, έργο της τάξεως των 2 εκατ. Ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.