Κ. Ιωαννιδου, Στ. Παντελης και Κ. Ναλμπαντης υποψηφιοι περιφερειακοι συμβουλοι

Μέσω facebook οι ανακοινώσεις από τον Χρ. Μέτιο

Την προσχώρηση της κ. Κατερίνας Ιωαννίδου στην παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook o περιφερειάρχης ΑΜΘ και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μέτιος.

«Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση την Κατερίνα Ιωαννίδου, μια δραστήρια νέα επιχειρηματία με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και Αντιδήμαρχο του Δήμου Κομοτηνής. Μαζί με την Κατερίνα Ιωαννίδου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Μέτιος.

Είχε προηγηθεί την Κυριακή η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Σταύρου Παντελή και πάλι μέσω facebook, ο οποίος στο μήνυμα του σημείωσε: «Οι περιφερειακές εκλογές του 2019 αποτελούν κομβικό σημείο για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας μας. Παρά τον πολιτικό χαρακτήρα που έχουν, είναι πάνω απ’ όλα αυτοδιοικητικές εκλογές.  Επιθυμώ μια Περιφέρεια που να δημιουργεί επενδυτικές ευκαιρίες και να βελτιώνει την παραγωγική της βάση, που να αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, μια Περιφέρεια που να δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης. Με αυτές τις σκέψεις, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή και χαρά την πρόσκληση του νυν Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστου Μέτιου και να συμμετάσχω στο συνδυασμό ''Περιφερειακή Αναγέννηση'', ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα, συνεργασία και πολλή δουλειά μπορούμε να οδηγήσουμε τη Ροδόπη και την Περιφέρεια μας στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία».

Τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για την Περιφερειακή Αναγέννηση «άνοιξε» το Σάββατο ο κ. Κώστας  Ναλμπάντης, ο οποίος έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Με αίσθημα ευθύνης απάντησα θετικά στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης. Προχωράμε μαζί για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τη Ροδόπη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.