Ηττα στις λεπτομερειες για τον ΓΑΣ Κομοτηνη

ΓΑΣ Κομοτηνή – Ίκαροι Σερρών 74-77

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές, ο ΓΑΣ Κομοτηνή δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν γνωρίζοντας την ήττα με 74-77 από τους Ικάρους Σερρών. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες και παίχτες με ποιότητα. Στο τέλος οι Σερραίοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν στα σημεία τη νίκη. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Μανούσος, που έκανε πάρτυ στην ρακέτα ενώ από πλευράς ΓΑΣ το κέρδος ήταν η εμφάνιση του Περρή, ο οποίος έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό θρίλερ και ντέρμπι με τον ΓΑΣ να έχει σε πολύ καλή ημέρα οργανωτικά και εκτελεστικά τον Ιορδάνογλου ενώ στην αντίπερα όχθη ο Στέφανος Πέρκος επέλεξε να περάσει πολλές φορές την μπάλα στην ρακέτα.  Κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν ένα 2-14 στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου υπέρ των Ικάρων, δίνοντας τους προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία παράβαση 8¨ πως η μπάλα δεν πέρασε το κέντρο με τους διαιτητές να μην συμφωνούν με τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΓΑΣ.

Διαιτητές: Γραικός, Τσιομπάνος, Βασιλόπουλος

Δεκάλεπτα: 19-21, 34-35, 55-49, 74-77

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Ναλμπάντης, Λεπτοκαρύδης 8, Σταυριανόπουλος 11 (1), Ιορδάνογλου 20(2), Γκιουζελίδης, Περρής 19(3), Κουτσοβασίλης 8, Μαγουλάς, Σπέντζος 6, Χαλήλ 2

Ίκαροι Σερρών (Πέρκος): Νικολόπουλος 19(4), Φραγκούλης, Μπίλιος 2, Σιδερίδης 7(1), Δαλαγκόζης 5(1), Μανούσος 30, Κουτζιάς, Θεοδωράκος 11(2), Παρχαρίδης 3(1)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.