Ηττα παρα το βελτιωμενο προσωπο για τη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Άρης Αβάτου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 2-1

Παρότι παρουσιάστηκε με βελτιωμένο πρόσωπο, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου γνώρισε τελικώς την ήττα από τον Άρη Αβάτου με 2-1.

Το ματς ξεκίνησε έχοντας πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν να ψάχνονται, με την φάση που άλλαξε το ματς να έρχεται στο 24′ όταν σε μια ανύποπτη στιγμή ο Μίλλερ έδιωξε την μπάλα όμως αυτή χτύπησε στο χέρι του συμπαίκτη του Χακάν Βελή  και απομακρύνθηκε με τον ρέφερι που ήταν κοντά να καταλογίζει την παράβαση, και τον Βάσκο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως τόσο το σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη όσο και η κεφαλιά του Στέφανου Μίλλερ δεν βρήκε στόχο. Οι παίκτες του Άρη μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο όμως το δυνατό σουτ του Ζωσιμίδη σταμάτησε εντυπωσιακά ο Τσομπανόπουλος που κρατούσε το μηδέν, μέχρι τουλάχιστον το 70′ όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Γκουτσίδη ο Γκέκας με σουτ εντός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 81′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Ιορδάνη Ζωσιμίδη ήρθε η ανατροπή για τους «Κιτρινόμαυρους». Η Δόξα όμως δεν τα παράτησε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, όταν και ο Βάσκος βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν έκανε καλό κοντρόλ και έτσι ο Νομικός βγήκε γρήγορα και μάζεψε, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητής: Κατσίνης , Βοηθοί: Καρασαββαϊδης – Δεδονάκης (ΕΠΣ Καβάλας)

Άρης Αβάτου:  Νομικός, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Χακάν Βελή, Μπουλούτ(46′ Ζωσιμίδης), Τσάπαρης(46′ Μαυροκέφαλος Τ.), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(90′ Κοτόπουλος), Γκουτσίδης

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου:  Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Νάνος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωσταρέλης(83′ Σίνης) , Κεφαλούκος, Αθανασιάδης(83′ Κρικέλας), Σιχλοιμίρης(76′ Κονόμι), Κρασώνης(71′ Καρασιούνας), Βάσκος.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.