Ηττα παρα το αριθμητικο πλεονεκτημα για τη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Οφρυνίου 1-3

Νέα ήττα γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από τον πολύ δυνατό Αετό Οφρυνίου με 1-3, παρότι αγωνιζόταν για περισσότερο από 76΄ με παίχτη παραπάνω. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη είχε θέληση αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα ενώ αντίθετα το Οφρύνιο είχε σε τρομερή μέρα τον Αργύρη Μπαρέττα, ο οποίος βρήκε δίχτυα σε 3 περιπτώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς στην αναμέτρηση γιατί τη δεδομένη στιγμή θεωρούνται ως μία εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην κατηγορία και είναι στην κορυφή. Έχοντας προειδοποιήσει ένα λεπτό νωρίτερα με την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι και την αποσόβηση στην εξέλιξη της φάσης του γκολ πάνω στη γραμμή από τον Νάνο, στο 12′ ο Μπαρέττας άνοιξε το σκορ και παράλληλα το δικό του λογαριασμό στο παιχνίδι, με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Ελέζι. Στο 16′ οι ισορροπίες έδειχναν να ανατρέπονται υπέρ της Δόξας, όταν ο Καμπατζής ανέτρεψε τον Βάσκο και ως τελευταίος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Εν τέλει όμως η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθώς ο Αετός ακόμη και με το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν πιο επικίνδυνος.

Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Οφρυνίου όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια κόπωσης ή αλλαγής τακτικής λόγω της αριθμητικής ανισορροπίας, αλλά αντίθετα καθάρισε το τρίποντο με ακόμη δύο τέρματα του Μπαρέττα. Συγκεκριμένα, στο 50′ ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων και πρώην του ΑΟΞ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 67′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ελέζι και έγραψε το 0-3. Η ομάδα του Σιδηροχωρίου το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Βάσκο πέντε λεπτά πριν τα 90’ και συγκεκριμένα στο 85΄.

Το γεγονός πως είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο διάστημα, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι δεν αφήνει ικανοποιημένη τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που με το πέρας της 4ης αγωνιστικής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς κάποιον πόντο αν και αγώνα λιγότερο αυτόν στο Παραλίμνιο. Την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Δράμα ώστε να αντιμετωπίσει τους Αμπελόκηπους, αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Δαμιανάκης, Τρούπκος, Νάνος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Αθανασιάδης, Βάσκος, Κρασώνης, Σιχλιμοίρης.

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: Μπάφας, Θεοδοσιάδης, Καμπατζής, Τουμανίδης, Ν. Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Τσίλογλου, Μπαρέττας, Σαλπιγγίδης.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.