Ηττα με…κατω τα χερια για τον ΠΑΟΚ Κοσμιου απο τον Ορφεα Ξανθης!

ΠΑΟΚ Κοσμίου - Ορφέας Ξάνθης 0-1.
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχτηκε τον Ορφέα Ξάνθης με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από το ΔΑΚ Κομοτηνής επικρατώντας με 0-1 σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι μιας και ο Ορφέας έχει εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχει υποβιβαστεί μαθηματικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές.
 
Οι 70 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ, παρακολούθησαν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να μην δείχουν ιδιαίτερη διάθεση για την σημερινή αναμέτρηση.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μετουσιώσουν το καλύτερο ξεκίνημα με ευκαιρίες, με την πρώτη μάλιστα αξιοσημείωτη ευκαιρία του αγώνα να σημειώνεται στο 28' με τον Πασχαλάκη να σουτάρει από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει άουτ, ωστόσο ό,τι δεν κατάφερε ο νεαρός επιθετικός στην φάση αυτή το έκανε ένα λεπτό αργότερα με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δεληγιάννη για το 0-1.
 
Στο 41' ο Τζατζανάς “έπιασε” ένα δυνατό διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούφου στην καλύτερη στιγμή των ασπρόμαυρων στο πρώτο μέρος.
 
Ελαφρώς καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να δημιουργούν την πρώτη καλή στιγμή στο 55' με το σουτ του Ρουμπιέ να περνάει άουτ, με την “απάντηση” του Ορφέα να έρχεται πέντε λεπτά αργότερα με το σουτ του Μαυρόπουλου να φεύγει άουτ.
 
Στο 80' ο Δεληγιάννης είχε σωστή θέση και απέκρουσε το δυνατό ευθύβολο σου του Καραγκιόζη, το οποίο αποτελεί την τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 88' το Κόσμιο έμεινε με παίχτη λιγότερο με τον διαιτητή Τσιλίκα να αποβάλλει τον Καρασιούνα σε μία αρκετά αυστηρή απόφαση.
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς (77΄ Λάσκαρης), Πλασταράς, Δημοσθένους (49΄ Βούλγαρης), Ταχτσόγλου, Καρασιούνας, Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιές, Στόϊνοβιτς.
 
Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ Χακή (84΄ Καλλίδης), Κατρανίτσας, Χασάνογλου Φεϊζή, Καρκατσάνης (69΄ Ζυκολάρι), Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Βασίλης, Σουκρήογλου Σουκρή (40΄ Χίντ Ιμέρ), Αραμπατζής (46΄ Ξαντινίδης), Καραγκιόζης Γιάννης, Πασχαλάκης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.