Ηττα εντος προγραμματος για το Κοσμιο στην Χρυσουπολη!

Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΟΚ Κοσμίου 3-0
Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ταξίδεψε στην Χρυσούπολη για να αντιμετωπίσει τον Νέστο, ο οποίος δεν είχε όρεξη να μπει σε περιπέτειες και φρόντισε να “καθαρίσει” από το πρώτο μέρος το παιχνίδι διαμορφώνοντας από το πρώτο 45λεπτο το τελικό 3-0.
 
Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη έχει ήδη υποβιβαστεί μαθηματικά και έψαχνε μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όμως οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται του ΑΟ Καβάλα, φρόντισαν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στους ασπρόμαυρους.
 
Στο 13΄ο Χούσινετς από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 1-0 βάζοντας από νωρίς σε θέση…οδηγού την ομάδα του. Στο 18' οι ασπρόμαυροι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Ρουμπιέ να βρίσκει στο δοκάρι του Αθανασίου στην καλύτερη στιγμή του Κοσμίου στο παιχνίδι.
 
 Στο 40' ο Νέστος έφτσασε και σε δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Νικλητσιώτη έπειτα από πολύ όμορφη ανάπτυξη παιχνιδιού της ομάδας του, ενώ στις καθυστερήσεις ο αρχηγός του Νέστου, Μκρτσιάν τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του πάλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση “νίκη”.
 
Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα έχοντας περισσότερο το μυαλό τους στην Δράμα και την αναμέτρηση της Καβάλας με την ΑΕ Καλαμπακίου. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου προσπάθησε να απειλήσει τα καρέ του Αθανασίου προκειμένου να μειώσει το σκορ έχοντας κάποιες καλές στιγμές, όμως το σκορ δεν άλλαξε με το σύνολο του κ.Κετσιεμενίδη να προσθέτει άλλους τρείς βαθμούς στο…σακούλι.
 
Νέστος Χρυσούπολης (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Παπαδόπουλος Λ., Μαιδανός (83` Κλοκίδης) Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης 65` Γαβριήλ , Ορφανίδης, Μελισσόπουλος Ν (76` Κοκελίδης), Τζαμπέγια (46` Παρουτσής), Νικλητσιώτης, Γκουτσίδης.
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Ράπτης, Βούλγαρης (80` Λάσκαρης), Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου, Καρασιούνας, Νάνος (64` Δημοσθένους), Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιές, Στοίνοβιτς.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.