Ηθοποιοι και φιλοι του Ηροδικου ενωσαν τις δυναμεις τους για την αγορα αθλητικων αμαξιδιων καλαθοσφαιρισης

Μία ιδιάζουσα ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής - Ξύπνησαν μνήμες ένδοξων στιγμών του Πανθρακικού από την παρουσία γνώριμων προσώπων στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ

Μία ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο ΔΑΚ Κομοτηνής καθώς τέθηκαν αντιμέτωποι οι φίλοι του Ηρόδικου με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.  Σε μία αναμέτρηση, που το αγωνιστικό σκέλος είχε πολύ μικρή σημασία, καθώς το παιχνίδι είχε χαρακτήρα γιορτής, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 αλλά κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, που στήριξε την προσπάθεια και βρέθηκε στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Οι ηθοποιοί με αρχηγό τον Γιάννη Αϊβάζη προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στο σύνολο του Θόδωρου Σαββάκη, ο οποίος εκτέλεσε χρέη προπονητή της ομάδας των φίλων του Ηρόδικου.  Ανάμεσα στους φίλους του Ηρόδικου μεταξύ πολλών σημαντικών φυσιογνωμιών του χώρου ήταν ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Ξάνθης Γιουράι Μπούτσεκ, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Δημήτρης Σκλιοπίδης, ο Βλάσης Καζάκης, ο Ζόραν Στοϊνοβιτς, ο Νίκος Μπαχαρίδης  ενώ για πρώτη φορά ίσως στη ζωή του αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής ο Κίμωνας Λεχούδης. 

Γιάννης Αϊβάζης «Οι Έλληνες Ηθοποιοί διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας» 

Εκπροσωπώντας τους ηθοποιούς, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκαν στην Κομοτηνή στηρίζοντας την προσπάθεια. «Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, συμμετέχοντας όπου το προσκαλούν και συμπαραστέκεται στην μερίδα του κόσμου που το έχει ανάγκη» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός ευχόμενος να συνεχίσει ο Ηρόδικος να έχει την ίδια στήριξη από την τοπική κοινωνία στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει. «Ευχή μου είναι να καταφέρουμε να συμβάλλουμε στην αγορά των αμαξιδίων που απαιτούνται και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί» τόνισε ο κ. Αϊβάζης. Παράλληλα, αποκάλυψε τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, προαναγγέλλοντας εκπλήξεις και συγκεκριμένα δύο σκηνοθεσίες στα θέατρα της Αθήνας και μία κινηματογραφική παραγωγή, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα. 

Γιουράι Μπούτσεκ «Όλοι ανεξαρτήτως ιδιότητας πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο» 

Ο Γιουράι Μπούτσεκ, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των τερματοφυλάκων έχοντας αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Άρη και Ξάνθη. Αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση για να αγωνιστεί στο φιλικό, τονίζοντας πως είναι μία αναμέτρηση που σαν στόχο έχει να στηρίξουν την κάλυψη των αναγκών του Ηρόδικου. «Δεν έχουμε καμία ξεχωριστή ιδιότητα, καθώς όλοι μαζί οφείλουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας και να συμβάλλουμε στην υλοποίηση των αναγκών του» επισήμανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Μιχάλης Ραγκούσης «Το φιλικό είναι πρωτοβουλία των φίλων του Ηρόδικου» 

Ο πρόεδρος του Ηρόδικου κ. Ραγκούσης αποκάλυψε πως η φιλική αναμέτρηση δεν ήταν δική του πρωτοβουλία αλλά των φίλων του συλλόγου και των ηθοποιών. «Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τους φίλους του Ηρόδικου και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας και εκμεταλλεύτηκαν την μοναδική ημέρα που ήταν κενή, αυτή της Μεγάλης Δευτέρας» επισήμανε αρχικά ο κ.Ραγκούσης αναλύοντας στη συνέχεια τις ανάγκες του Συλλόγου. «Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι ο εξοπλισμός και για αυτό κάνουμε μεγάλη προσπάθεια» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ για να γίνει αυτός ο αγώνας σε ένα γήπεδο που φέρνει σε όλους τους Κομοτηναίους τρομερές αναμνήσεις. 

Θοδωρής Ζαγοράκης «Χρέος μας να στηρίζουμε αντίστοιχες δράσεις» 

Μπορεί να μην έβγαλε το κοστούμι του πολιτικού για να βάλει φανέλα και σορτσάκι, ωστόσο έδωσε κανονικά το παρών στο φιλικό για την αγορά αμαξιδίων καλαθοσφαίρισης για τον Ηρόδικο. Ο λόγος για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Ζαγοράκη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με καλούς φίλους από τη Θράκη, όπως ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θοδωρής Σαββάκης αλλά και τον παλαίμαχο παίκτη της Ξάνθης κ. Μάκη Τζάτζος. «Ήμουν στην Καρδίτσα για αντίστοιχο σκοπό και γενικά στηρίζω κάθε προσπάθεια που έχει ως γνώμονα τη στήριξη του συνανθρώπου» ανέφερε ο κ. Ζαγοράκης, δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές. 

«Το πρωτάθλημα να είναι η αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ» 

Ως γνωστόν ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν φορέσει το πολιτικό κοστούμι του ευρωβουλευτή είχε διατελέσει αρχηγός και στη συνέχεια πρόεδρος του ΠΑΟΚ και όπως ήταν φυσιολογικό, ρωτήθηκε για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον δικέφαλο του βορρά. «Δικαιώνονται όσα έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης για αυτήν την ομάδα αφού επιτέλους κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, γιατί κύπελλα έχει κατακτήσει. Όλοι αισθανόμαστε χαρά και υπερηφάνεια και θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα να είναι η αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ, όχι μόνο κατακτώντας τίτλους αλλά καθιέρωσης στην διεκδίκησή τους κάθε χρόνο ώστε να μας κάνει υπερήφανους και χαρούμενους» ανέφερε επί του θέματος ο κ. Ζαγοράκης.
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις επικείμενες ευρωεκλογές, σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ευρωβουλή αλλά αναλύοντας παράλληλα το εκλογικό σύστημα. «Είναι ένα ταξίδι, το οποίο περιέχει εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο» υπογράμμισε ο κ. Ζαγοράκης ενώ  αναφορικά με το κόμμα του τόνισε πως «κάνουμε συλλογική προσπάθεια για να επανέλθει αυτό που θέλουμε και επιθυμούμε». Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου, ο κ. Ζαγοράκης δεν θέλησε να αναφερθεί λεπτομερώς σε θέσεις του κόμματος του παρά μόνο στάθηκε  στο γεγονός πως πλέον ο λαός στέλνει τους εκπροσώπους στην Ευρωβουλή και δεν γίνεται όπως παλιά με λίστα. 

Δωρεά της εταιρείας Wheel ενός αναπηρικού αμαξιδίου στον Ερυθρό Σταυρό 

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης η εταιρεία Wheel δώρισε ένα αναπηρικό καροτσάκι στον Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να ευχαριστήσει τους Σαμαρείτες για την παρουσία τους στις δράσεις του Συλλόγου. Πρόκειται για μια ευγενική χορηγία της εταιρείας Wheel και του κ. Γκαϊντατζή, ο οποίος κατόπιν συζήτησης με τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, πληροφορήθηκαν για τις ανάγκες τους και προχώρησαν στη δωρεά. Ο κ. Ιμανιμίδης, αφού ευχαρίστησε την εταιρεία αλλά και τους διοικούντες του Ηρόδικου για την κίνηση, ζήτησε τη στήριξη από την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι οι εθελοντές Σαμαρείτες καλύπτουν περίπου το 90% των εκδηλώσεων της Ροδόπης και απαιτούνται μηχανήματα και εξοπλισμός. 

«Ξύπνησαν μνήμες» της χρυσής δεκαετίας του Πανθρακικού 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των φίλων του Ηρόδικου στελεχώθηκε ως επί το πλείστον από ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία με την φανέλα του Πανθρακικού, όπως ο Νίκος Μπαχαρίδης, ο Ζόραν Στοϊνοβιτς, ο Δημήτρης Σκλιοπίδης, ο Βλάσης Καζάκης, ο Φώτης Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Μπιλιλής και πολλοί ακόμα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα των «Πρασίνων» της Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.