Ιστοριες κυκλοφοριακης τρελας στη βροχερη Κομοτηνη

Το διπλοπαρκάρισμα μετατράπηκε σε παρακώλυση συγκοινωνίας

Σημαντικό πρόβλημα στην κυκλοφορία προκλήθηκε το βροχερό απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου στην οδό Ηροδότου, μιας και η δίοδος στην οδό Κομνηνού προς την οδό Ευριπίδου, που καταλήγει στην Ορφέως, είχε μπλοκαριστεί από ένα όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο κάθετα σε αυτή, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι η οδηγική συνείδηση στην Κομοτηνή, έχει ακόμα πολύ δρόμο για να γίνει βίωμα όσων χρησιμοποιούν τους δρόμους της.
 
Όπως ήταν φυσικό η θέση του οχήματος προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όμως παρά τα κορναρίσματα και τις φωνές ο οδηγός του οχήματος δεν φαινόταν πουθενά. Τελικά για το συμβάν κλήθηκε η τροχαία, και μετά από λίγο εμφανίστηκε ο οδηγός, κατάπληκτος για τη θέση στην οποία βρίσκονταν το όχημα. Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, είχε διπλοπαρκάρει το αυτοκίνητό του παραδίπλα και το είχε αφήσει.
 
Προφανώς ο οδηγός του κανονικά παρκαρισμένου αυτοκινήτου, μιας και δεν έβρισκε τον διπλοπαρκαρισμένο οδηγό, μετακίνησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, έφυγε και το άφησε εκεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
 
Τελικά ο οδηγός μετακίνησε το όχημά του, όμως το πρόβλημα που δημιούργησε όλη αυτή την κατάσταση, η έλλειψη οδηγικής συμπεριφοράς, συνεχίζει να παραμένει στην Κομοτηνή, με τον χειρότερο εαυτό των οδηγών να βγαίνει συνήθως τις μέρες της βροχής. K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.