Ισπανος κατειχε 36 κιλα ηρωινη

Είκοσι έξι κιλά ηρωίνη επιχείρησε να μεταφέρει από την Τουρκία 34χρονος Ισπανός που συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία αποτελεί μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης “σκληρών” ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον Ραμόν Λόπεζ Πατίνο ο οποίος το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν τελωνειακοί στο τζιπ που οδηγούσε, βρήκαν κρυμμένα μέσα στο ρεζερβουάρ 40 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 26 κιλών, ενώ κατασχέθηκαν και 3.000 μάρκα Γερμανίας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες ο 34χρονος αγόρασε την ηρωίνη στην Κωνσταντινούπολη και σκόπευε να τη μεταφέρει στη χώρα του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο συλληφθείς συνεργάζεται με διεθνή κυκλώματα λαθρεμπόρων που διακινούν ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε ο 34χρονος είχε ταξιδέψει πρόσφατα αεροπορικώς δυο φορές – από την Ισπανία στην Ταυλάνδη- γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να υποψιάζονται ότι ασχολείται συστηματικά με τη διακίνηση ναρκωτικών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.