Ηρθε η ωρα για τον τελικο των τελικων στην Κομοτηνη

Οι επίλεκτοι των café - bars συναντούν στο παρκέ την αφρόκρεμα των 4 ομάδων μπάσκετ της πόλης - Στο πλαίσιο της δράσης ο «Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Η αλήθεια είναι ότι μια από τις εκδηλώσεις της περσινής δράσης του αργοπορημένου Αη Βασίλη που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν αυτή της μπασκετικής αναμέτρησης μεταξύ επίλεκτης ομάδας των café – bars της πόλης και της ΑΕ Κομοτηνής. Ο αγώνας τότε είχε λήξει ισόπαλος, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το μέλλον.
 
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε λοιπόν για την επίμαχη αναμέτρηση, όπως πληροφορούμαστε από σχετική ανάρτηση στο facebook, η οποία επιστρατεύει και πολύ χιούμορ, προκειμένου να προσκαλέσει όλο το φιλοθεάμον κοινό της πόλης να παρακολουθήσει τη μάχη των επίλεκτων των café – bars απέναντι όχι μοναχά της ΑΕΚ, αυτή τη φορά, αλλά ομάδας που θα αποτελείται από παίκτες και των 4 μπασκετικών εκπροσώπων της πόλης. 

Η ανάρτηση έχει ως εξής: 

«Ο αγώνας μπάσκετ που όλοι περιμέναμε, η μεγάλη ρεβάνς, ο τελικός των τελικών….
Τη Δευτέρα (29/1) το απόγευμα (18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που δεν έχετε ξαναδεί (και ίσως δεν θα θέλετε να ξαναδείτε…)!!

Από τη μία η Επίλεκτη Ομάδα των Cafe-Bars της Κομοτηνής και από την άλλη η αφρόκρεμα των 4 ομάδων μπάσκετ της πόλης μας!!

Εσύ θα ήθελες να χάσεις αυτό το μοναδικό event;*

* Ο αγώνας πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης “Ο Aη Βασίλης άργησε μία μέρα”. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους φέρουν τρόφιμα για τους σάκους του αη Βασίλη, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη…».
 
Όσο για τις συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως πληροφορούμαστε, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, καθώς καμία ομάδα δεν θέλει να αποκαλύψει τα «δυνατά της χαρτιά»… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.