Ηρακλης Σαπων – Αετος Μισχου 2-3

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» ο Αετός Μίσχου

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί ζωντανό στην μάχη της παραμονής στην  πρώτη  ερασιτεχνική κατηγορία πέτυχε το Σάββατο ο Αετός Μίσχου επικρατώντας εκτός έδρας του Ηρακλή  με σκορ 2-3 για την 8η αγωνιστική των Play Out της Α1.
Αυτή η νίκη του Μίσχου φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση σωτηρία καθώς πλέον με τους 17 βαθμούς που έχει υπολείπεται τριών του  Ορφέα Στρύμης και του Ηρακλή Σαπών  που μετά από αυτήν την ήττα μπήκε σε περιπέτειες.
Το σίγουρο είναι πως η σωτηρία θα κριθεί μέχρι τέλους και οι επόμενες δύο αγωνιστικές αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον.
Οι 80 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Σαπών παρακολούθησαν σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι κυρίως όμως στο δεύτερο μέρος που ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε σε σχέση με το πρώτο μέρος.
Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν ποδοσφαιριστές και άνθρωποι του τεχνικού team του Ορφέα Στρύμης που είχαν ρεπό αυτήν την αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο
Το  παιχνίδι ξεκίνησε με την πρώτη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν ο Ζήκος από δεξιά έβγαλε τη σέντρα από καλή θέση ο Ιμπράμ Μουλεζήμ  έπιασε ένα αδύναμο σουτ με τον Ποζοφίδη εν μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.
Στο 13΄ο Ηρακλής θα χάσει την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Παπαγεωργίου με ωραία κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη ο οποίος πρόλαβε τον τερματοφύλακα Μουσταφά Ισμαήλ τον οποίο πέρασε αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ .
Στο 23΄για τον Μίσχο ο Αντωνιάδης από δεξιά επιχείρησε ένα καλό σουτ αλλά ο Ποζοφίδης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 29΄οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ  όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νταντίδη ο Γιακιμίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά πάσα προς τον Πουρσανίδη που δεύτερη κεφαλιά  από κοντά θα κάνει το 1-0.

Στο 40΄για τον Αετό Μίσχου ο Ιμπράμ Μουλεζήμ  εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Χαμζ.α Εμρέ έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη η ομάδα του Μίσχου μπήκε πιο δυνατά απειλώντας στο 48΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαμζά Εμρέ από το ύψος του πάγκου των φιλοξενούμενων ο Αντωνιάδης έπιασε την κεφαλιά με τον Ποζοφίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 52΄ο Αετός θα ισοφαρίσει όταν και πάλι από εκτέλεση φάουλ  γέμισμα του Χαμζά Εμρέ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ηρακλή ο Ράβανος έπιασε μια ψηλοκρεμαστό κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Ποζοφίδη για το 1-1.
Ένα γκολ που ο σκόρερ το πανηγύρισε ιδιαίτερα κάνοντας τούμπα στον αέρα προς τους φίλους της ομάδας του Μίσχου.

Στο 57΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους  ο Ιμπράμ Μουλεζήμ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα καλό σουτ αναγκάζοντας τον Ποζοφίδη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 59’ μετά από σύγχυση στα καρέ του Ηρακλή η μπάλα στρώθηκε στον Ιμπράμ Μουλεζήμ  που έκανε ένα πλασέ με την μπάλα να φεύγει για λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ποζοφίδη.
Στο 60΄ για τον Αετό ο Αντωνιάδης πάσαρε έξυπνα στον Ράβανο αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Ποζόφίδης.
Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε ένα πέσιμο του Αντωνιάδη  εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Γιακιμίδη.
Ο διαιτητής  κ. Ρόϊδος ήταν κοντά στην φάση και έδειξε παίζεται.
Στο 66΄ο Αετός Μίσχου θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Ζήκος από αριστερά εντός μεγάλης περιοχής βρέθηκε αμαρκάριστος και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2 για την ομάδα του κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς στον πάγκο και στην κερκίδα.

Στο 69΄οι γηπεδούχοι απείλησαν όταν μετά από ωραία κάθετη του Εφρεμίδη ο Πουρσανίδη βγήκε τετ α τετ με τον Μουσταφά Ισμαήλ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο πορτιερο του Μίσχου.
Στο 75΄ ο Μίσχος θα πετύχει και τρίτο γκολ όταν ο Βάγγερ με ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή θα βρει τον Ράβανο που με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-3.

Στο 85΄ο Ηρακλής Σαπών θα μειώσει στο σκορ  όταν μετά από σέντρα του Εφρεμίδη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ιωαννίδης  με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-3.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για την ισοφάριση χωρίς  να τα καταφέρουν και το 2-3 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα το οποίο βάζει σε περιπέτειες την ομάδα του Ηρακλή.
Από την άλλη το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ρόϊδου βρήκε όλη την ομάδα του Μίσχου ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν  μαζί με τους λίγους φίλους τους που τους ακολούθησαν, μια σημαντική νίκη την οποία  δια στόματος του υπερεσιακού προπονητή της ομάδας Γιώργου Μυστρίδη την αφιέρωσαν στον τραυματία παίχτη Βάϊο Σαμόλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής Σαπών: Ποζοφίδης, Πουρσανίδης, Ποποβίδης, Νταντίδης, Τριανταφυλλίδης, Γιακιμίδης, Εφρεμίδης, Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου, Ακριτίδης, Αλεξιάδης (74 ΄Αραμπίδης)

Αετός Μίσχου: Μουσταφά Ισμαήλ , Φωτιάδης, Καλογερόπουλος (90 Σαλή Μ. Εντερ), Νάτσης, Χαμζά Εμρέ , Βάγγερ, Αληοσμαν (81’ Τορασιάν), Ιμπράμ Μουλεζήμ, Ράβανος, Αντωνιάδης, Ζήκος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.