Ιωαννα Λιλη: «Οταν αποφασιζεις να ασχοληθεις με την τηλεοραση πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα»

Εμφανίζεται δίπλα στο Θέμο Αναστασιάδη μονοπωλώντας τα δύο τελευταία χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, με την οποία ο ΠτΘ, δοθείσης ευκαιρίας στη γιορτή ομορφιάς, συνομίλησε μαζί της.

ΠτΘ: κ. Λίλη ποιες οι εντυπώσεις σας από την εκδήλωση…

Ι.Λ.: Διοργανώθηκε μια πάρα πολύ ωραία βραδιά σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο και ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς καθώς και την εφημερίδα και το περιοδικό ΖΩ. Ήταν καταπληκτική εκδήλωση και εύχομαι πάντα να συμβαίνουν τέτοιες εκδηλώσεις στην Κομοτηνή.

ΠτΘ: Είστε από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα δύο τελευταία χρόνια λόγω και της συμμετοχής σας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Πως δέχεστε αυτή τη δημοσιότητα;

Ι.Λ. : Κοιτάξτε να δείτε. Ότι αλλάζει η ζωή αλλάζει. Όταν έλαβα μέρος στο διαγωνισμό και βραβεύτηκα απέκτησα κάποια δημοσιότητα. Από εκεί και πέρα όταν μπήκα στο χώρο της τηλεόρασης μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή άλλαξε εντελώς η ζωή μου.
Βέβαια ξέρεις ότι όταν επιλέγεις να μπεις σε ένα τέτοιο χώρο πρέπει να αποδέχεσαι και τα θετικά σχόλια αλλά και την αρνητική πλευρά. Τώρα μετά από δύο χρόνια στην εκπομπή έχω αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα και ανοίγονται νέες προοπτικές στην καριέρα μου.

ΠτΘ: Πως ξεκίνησε η συνεργασία σας με τον Θέμο;

Ι.Λ. : Η πρόταση είχε γίνει αμέσως μετά τον διαγωνισμό το 2001 αλλά επειδή δεν σκεφτόμουνα αυτό το γρήγορο ανεβοκατέβασμα Θεσσαλονίκη – Αθήνα το είχα αφήσει. Αργότερα βρεθήκαμε πάλι για casting μέσα στο καλοκαίρι και προέκυψε..

ΠτΘ: Θεωρείτε ότι η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο για την εδραίωση κάποιου στην τηλεόραση;

Ι.Λ.: Νομίζω ότι δεν παίζει μόνο ρόλο η ομορφιά. Αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα όπως το να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε κάποια κατάσταση, να έχεις μια προσωπικότητα που δεν θα επιτρέπει στους άλλους να την εκμεταλλεύονται. Βέβαια δεν μπορείς ακόμα να θέσεις τους δικούς σου όρους αλλά κοιτάς να κρατάς μια αξιοπρέπεια.

ΠτΘ: Εκτός από τον Θέμο σκέφτεστε να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση στο άμεσο μέλλον;

Ι.Λ. : Να σας πω την αλήθεια ετοιμάζω πολλά πράγματα αλλά δεν θα ήθελα να ανακοινώσω τίποτα τώρα. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και βρίσκομαι στη φάση που τις μελετάω. Τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν. Σας ορκίζομαι όμως πως όταν κάτι είναι οριστικό θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.

ΠτΘ: Πως αντιδράτε στα πειράγματα του Θέμου; Γιατί είναι γνωστό πειραχτήρι…

Ι.Λ. : Ξέρετε στην αρχή όταν είχαμε ξεκινήσει την συνεργασία όλοι μου λέγανε μα τι έχει αυτός ο άνθρωπος μαζί σου και συνέχεια σου τα χώνει; Δεν είναι έτσι. Είναι γενικώς πειραχτήρι. Και έξω από τα γυρίσματα, πειράζει συνέχεια. Αλλά αν μη τι άλλο είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, πολύ τρυφερός και φυσικά μεγάλος επαγγελματίας. Και σε αυτό που κάνει για μένα είναι δάσκαλος.

ΠτΘ: Κάποια σχέδια για το καλοκαίρι;

Ι.Λ.: Πολλά τα σχέδια. Περιλαμβάνουν και δουλειά και διακοπές. Κάποιες φωτογραφήσεις σε νησιά και στο εξωτερικό. Σίγουρα διακοπές αλλά όχι συνεχείς. Όποτε έχω χρόνο θα κάνω μικρές αποδράσεις.

Πτθ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είστε εκεί;

Ι.Λ.: Θα επιδιώξω να είμαι εκεί. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω λόγω δουλειάς αλλά ανεξάρτητα από αυτό οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι εθνική υπόθεση και πρέπει να πετύχουν.

ΠτΘ: Ιωάννα σας ευχαριστούμε πολύ

Ι.Λ. : Eγώ σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και εύχομαι κάθε επιτυχία στην εφημερίδα και το περιοδικό σας.

Τάσος Συκάκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.