“Ioanna Kourbela” made by «Ροδοπιτικο» βαμβακι

Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια συνεργάζονται με την ελληνίδα σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα στην νέα της κολεξιόν

Όταν το βαμβάκι της Ροδόπης χρησιμοποιείται για την παραγωγή βαμβακερών ρούχων, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ποιοτικό. Όταν μάλιστα τα ρούχα αυτά φέρουν την σχεδιαστική σκέψη και την έμπνευση της ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, τότε το αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό.
 
Το βαμβάκι των παραγωγών της Ροδόπης, δια μέσου των Θρακικών Εκκοκιστηρίων  – μαζί με το νήμα από την Varvaressos SA – αποτελεί την βασική πρώτη ύλη της νέας κολεξιόν της σχεδιάστριας “Ioanna Kourbela”.  Η νέα κολεξιόν της σχεδιάστριας παρουσιάστηκε την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος TCBL, παρουσία μεταξύ άλλων και της κ. Εμμανουέλας Κουρούδη, η οποία εκπροσώπησε τα Θρακικά Εκκοκιστήρια και εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την χαρά της για την συνεργασία τους αυτή.
 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια ρούχων παρουσίασε την πρώτη προσωπική της συλλογή “Kourbela Ioanna”, με γυναικεία πλεκτά ρούχα το 2003 και έκτοτε έχει «κατακτήσει» τόσο την εγχώρια όσο και την διεθνή αγορά, έχοντας δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών χονδρικής πώλησης και διανομής στην Ελλάδα, ενώ 23 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή συγκαταλέγονται μεταξύ των πιστών συνεργατών της.
 
Βασικό της χαρακτηριστικό η  αξιοποίηση φυσικών πρώτων υλών, όπως το βαμβάκι, το λινό, το μαλλί και το μετάξι όπως αντίστοιχα και η πολυμορφία των ρούχων της.
 
Η νέα της συλλογή, φτιαγμένη από το βαμβάκι της Ροδόπης θα είναι διαθέσιμη προς πώληση σε λίγο καιρό! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.