Iωακειμ ο… νεοτερος και με το ονομα!!!

Μαρίνος Αλμπανίδης και Σταυρούλα Αναστασίου βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους

Έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής η βάφτιση του δεύτερου γιου του  Μαρίνου Αλμπανίδη και της Σταυρούλας Αναστασίου, με μεγάλο αριθμό φίλων και γνωστών τόσο του ζευγαριού όσο και των οικογενειών των παππούδων.
 
Η είδηση βέβαια είναι ότι ο αγαπημένος μας φίλος Ιωακείμ Αναστασίου, ο Κίμων όπως όλοι τον προσφωνούν, «άκουσε κι αυτός» όπως λένε το όνομά του, και η χαρά του και η συγκίνησή του αλλά και η ευτυχία του για τις δυο του κόρες, μαζί με την περηφάνια του, ήταν εμφανέστατη.
 

Φυσικά και δεν συζητάμε για τη γιαγιά Λίνα που είχε τα άλλα τρία εγγονάκια της γύρω μαζεμένα και αν και πολύ το προσπαθούσε ήταν αρκετές οι φορές που χρειάστηκε από ευτυχία και συγκίνηση να στεγνώσει τα δάκρυά της.
 

Στο μυστήριο πρωταγωνίστησε όπως ήταν φυσικό ο κούκλος Ιωακείμ που δεν έκλαψε από τη στιγμή που βγήκε από την κολυμβήθρα ούτε λεπτό, αντίθετα καμάρωνε στα όμορφα βαπτιστικά του με πολύ επίγνωση και αυτοπεποίθηση.
 
Δίπλα του η ομορφότερη μαμά του κόσμου η Σταυρούλα και ο κομψότατος μπαμπάς του Μαρίνος,  ενώ το άριστα στον ρόλο του νονού δικαιούται ο Τάκης Δαλαγδής που δώρισε στον μικρό Ιωακείμ το όνομά του.
 

Μετά τη βάφτιση, όλοι  έδωσαν το παρών στη Νυμφαία, όπου το νέο όνομα γιορτάστηκε με πλουσιότατο γεύμα, το οποίο συνοδεία του καλού καιρού ήταν ό,τι το καλύτερο…
 
κ. Δαλαγδή, πάντοτε άξιος,  Σταυρούλα, Μαρίνο, να σας ζήσει ο μικρός Ιωακείμ και με το όνομα!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.