Ινστιτουτο Επιμορφωσης απο το ΠΑΣΟΚ

Με το σύνθημα «Μαθαίνω, επικοινωνώ, συμμετέχω» το ΠΑΣΟΚ προωθεί την επιμόρφωση για τα μέλη και τους φίλους. Στη Ροδόπη ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος και ο Μεμέτ Γιακούπ έχουν την ευθύνη της επιμόρφωσης.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μετέφερε στον ΠτΘ ότι το ΠΑΣΟΚ επέλεξε στις 3 Σεπτεμβρίου 2004 να ιδρύσει πανελλαδικά το ινστιτούτο επιμόρφωσης. «Στόχος είναι η ενεργοποίηση του πολίτη και η εμπλοκή του σε διάφορα θέματα ευρύτερης πολιτικής. Καλούνται όχι μόνο όσοι ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ αλλά ο κάθε πολίτης.

Στη Ροδόπη συστήθηκε μία επιτροπή επιμόρφωσης η οποία θα διοργανώνει κύκλους επιμόρφωσης.

Η πρώτη προσπάθεια ξεκινάει στις 14 Ιουνίου κι έχει σαν θέμα την παγκοσμιοποίηση, ενώ το Σεπτέμβρη θα γίνουν κύκλοι που θ’ αφορούν το περιβάλλον, το ευρωπαϊκό σύνταγμα, την ανεργία, αλλά και θέματα ευρύτερης πολιτικής σημασίας».

Θέματα με τοπικό ενδιαφέρον όπως είναι ο χρυσός θα συζητηθούν σε κύκλο με θέμα «περιβάλλον κι επενδύσεις» αλλά και αγροτικά για τους καπνοπαραγωγούς και τους βαμβακοπαραγωγούς. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενεργοποίηση των πολιτών και η άμεση ενημέρωσή τους. Έχει μοιραστεί ειδικό ερωτηματολόγιο για την ανίχνευση των τυχόν αναγκών των πολιτών της Ροδόπης και μέσα από αυτό θα διαπιστώσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο νομός μας» σημείωσε.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.