Ημερησιο Προγραμμα Απασχολησης παιδιων στις Πετρινες Κατασκηνωσεις Μαρωνειας

Ένα αξέχαστο καλοκαίρι για τα παιδιά υπόσχεται το Day stonecamp

Οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας ανακοίνωσαν ότι θα λειτουργήσει και φέτος, από τα τέλη Ιουνίου, το αγαπημένο πρόγραμμα γονιών και παιδιών, για ένα καλοκαίρι που θα ζήσουν οι μικροί μας φίλοι το πρωί στην κατασκήνωση, το βράδυ στο σπίτι.

Ο λόγος για το Day stonecamp, το πρόγραμμα Ημερησίας Δημιουργικής Απασχόλησης  παιδιών που πραγματοποιείται μετά το τέλος του σχολικού έτους και μέχρι την αρχή του επόμενου.

Απευθυνόμενο σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, «λύνει τα χέρια» των γονιών για τις μέρες και τις ώρες που λείπουν από το σπίτι για την εργασία τους και φυσικά συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εποικοδομητικού καλοκαιριού για τα παιδιά, καθώς περιλαμβάνει ένα καθημερινό πρόγραμμα, πλην Σαββάτου και Κυριακής, με διατροφή, κολύμπι, αθλητικές, καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες και πάντα υπό την επίβλεψη καταρτισμένου προσωπικού και ειδικής παιδαγωγού.

«Αν θέλετε το παιδί σας να ζήσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι, επιλέξτε το Ημερήσιο Πρόγραμμα Απασχόλησης παιδιών, από το πρωί έως το απόγευμα στις Πέτρινες κατασκηνώσεις Μαρώνειας» μας προτρέπουν οι υπεύθυνοι.

Info

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από το Σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ Ροδόπης στην Κομοτηνή.

Πληροφορίες και εγγραφές στο 2531028777 & στο 6985921242

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.