Ημεριδα Προγραμματων Μαζικου Αθλητισμου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (Δ.Ο.Ν.Α.) του Δήμου Κομοτηνής στα πλαίσια των αθλητικών του δραστηριοτήτων και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώνει Ημερίδα Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού με θέμα: «Προοπτική και Προβλήματα υλοποίησης» που στοχεύει να θίξει τομείς στους οποίους οι Ο.Τ.Α. μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο όπως η φυσική αγωγή στην προσχολική ηλικία, προγράμματα για ειδικές ομάδες πληθυσμού, κατασκηνωτικά προγράμματα, επιδείξεις γυμναστικής και εκμετάλλευση αθλητικών χώρων, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2001 στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχίας Ροδόπης και ώρα 9.00 το πρωί.

Στην Ημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Γ.Γ.Α. και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν διακριθεί πανελλαδικά για την έντονη δραστηριότητα που αναπτύσσουν στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.

Παράλληλα με την Ημερίδα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού υλικού με θέμα «1οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες – Αθήνα 1896» υπό την επιμέλεια του Ε. Αλμπανίδη, Λέκτορα ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ.

Μετά το πέρας των εργασιών της Ημερίδας θα ακολουθήσει επίδειξη Extreme Sports στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής (Τοξοβολία, Τοίχος Αναρρίχησης, Flying Fox).

Προσπαθώντας να σας κάνουμε κοινωνούς της προσπάθειας μας αυτής σας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.