Ημεριδα με θεμα «Πολιτικες ισοτητας – Προγραμματα & Χρηματοδοτικα Εργαλεια Ενισχυσης Γυναικειων Επιχειρησεων»

Ημερίδα με θέμα «Πολιτικές ισότητας – Προγράμματα & Χρηματοδοτικά Εργαλεία Ενίσχυσης Γυναικείων Επιχειρήσεων» διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Αρκάδια της Κομοτηνής. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στις 17:00 από την Γενική Γραμματέα της ΠΑΜ-Θ κ. Θεοδώρα Κόκλα ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής.

Στην 1η Συνεδρία με αντικείμενο τις «Πολιτικές ισότητας των φύλων» ομιλητές θα είναι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Ντόλιος καθώς και η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Μαρία Στρατηγάκη.

Στη 2η Συνεδρία με αντικείμενο τα «Προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία ενίσχυσης της γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας» θα μιλήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Θεόδωρος Τσέκος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Μικρών – Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας (ΕΟΜΜΕΧ) κ. Αθηνά Λάζου.
Με το πέρας των εισηγήσεων θ’ ακολουθήσει συζήτηση.
Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.