Ημερα αγαπης και αλληλεγγυης στις Σαπες

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη στο κέντρο των Σαπών

Συγκινητική ήταν και φέτος η ανταπόκριση των συνδημοτών στην πρωτοβουλία Συλλόγων, επαγγελματικών φορέων και του Δήμου Μαρώνειας Σαπών για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.
 

Από το πρωί της Πέμπτης, στο κέντρο των Σαπών συγκεντρώνονταν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια ακόμη και χρήματα από το οικονομικό υστέρημα των συνδημοτών αλλά και το περίσσευμα της ψυχής τους, τα οποία θα δοθούν στους συμπολίτες τους που βρίσκονται σε ανάγκη, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.
 

Μεταξύ άλλων στον χώρο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Οσμάν Σεντάτ και Χαράλαμπο Τσάτσα, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής κ.Ηλίας Σταυρίδης, οι Πρόεδροι των ΔΚ Σαπών κ.Νίκος Κοκκίνης και ΤΚ Λοφαρίου κ.Σάκης Ντούλας και φυσικά εκπρόσωποι φορέων και πολλοί άλλοι.
 

Όσοι έδωσαν το «παρών» καταθέτοντας  από το υστέρημά τους, είχαν την ευκαιρία, εν είδει ευχαριστώ να ζεσταθούν δοκιμάζοντας ζεστή παραδοσιακή φασολάδα την οποία προσέφερε ο στρατός, καθώς και κρασί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.