Ηλιος, θαλασσα, κοκτειλς και «καυτες» ζαριες!!!

Με «γήπεδο» το beach bar «Κοχύλι» στην Παραλία Φαναρίου, «οπαδούς» τους λουόμενους, σφηνάκια και κοκτέιλς για να «δροσιστούν» από την υπερπροσπάθεια και έπαθλο τα διόλου ευκαταφρόνητα 1000€ για τον νικητή, 200€ για τον φιναλίστ και από 50€ στον 3ο και στον 4ο ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, την προηγούμενη Παρασκευή, για 4η συνεχή χρονιά, το Τουρνουά Τάβλι. Και λέμε με ιδιαίτερη επιτυχία, διότι η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με 48 συμμετέχοντες στο σύνολο, απ’ όλες τις περιοχές της Ροδόπης και όχι μόνο!!!

Οι πολυπληθέστερες «αποστολές» προέρχονταν από το Φανάρι, τη Μέση και το Κοπτερό, αλλά ούτε οι Κομοτηναίοι ούτε οι Ξυλαγανιώτες «ταβλαδόροι» έμειναν χωρίς εκπροσώπηση! Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, το τουρνουά είχε διάρκεια 5 ημερών με τις 4 πρώτες μέρες (Δευτέρα-Πέμπτη) να αποτελούν τους προκριματικούς για το μεγάλο «ραντεβού» της Παρασκευής. Από τους 12 συμμετέχοντες κάθε ημέρας προκρίνονταν στο τελικό της Παρασκευής μόνο οι 2 πρώτοι. Έτσι, την Παρασκευή οι 8 μεγαλύτεροι «ταβλαδόροι» της περιοχής έδωσαν ομηρικές μάχες μεταξύ τους, με πιο αξιομνημόνευτη, όπως μας είπαν οι «θεατές» τον ημιτελικό μεταξύ Δρακίδη – Σταθάκη.

Ο τελικός πάντως ήταν Φαναριώτικη υπόθεση και αυτό έδωσε την ευκαιρία για… καζούρα, από τους ντόπιους στους συμμετέχοντες των άλλων περιοχών! Ο κ. Γκάνιος κέρδισε στα «σημεία» με 7-6 τον συγχωριανό του και για 3η σερί χρονιά στον τελικό (με 1 κατάκτηση) κ. Δρακίδη. Τις απονομές έκανε μεταξύ άλλων και ο «επίσημος» της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, ο οποίος δήλωσε κι αυτός «ταβλαδόρος»! Κάπως έτσι, το 4ο τουρνουά τάβλι έφτασε στο τέλος του, λίγο πριν τη δύση του ηλίου, με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου, ελπίζοντας η συμμετοχή και το επίπεδο του παιχνιδιού να ‘ναι ακόμα υψηλότερα!!!

Θ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.