Ηλιας Κρεουζης: «Ικανοποιημενος απο την διαθεση των αθλητων μου»

Η ΑΕ Κομοτηνής μέχρι στιγμής έχει δώσει 3 φιλικές αναμετρήσεις δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα στο πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετώπισε την «μεικτή» Αλεξανδρούπολης ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αντιμετώπισε δύο φορές τον Ερμογένη Ξάνθης.

Με το πέρας των δύο φιλικών μίλησε στον «ΠτΘ» ο προπονητής του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης, ο οποίος παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι αθλητές του στις προπονήσεις και στα φιλικά. «Ήταν το πρώτο μας φιλικό για φέτος και θεωρώ ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία» τόνισε ο νεαρός τεχνικός επισημαίνοντας πως κρατά πολλά θετικά, όπως την παρουσία στην βασική ομάδα του 17 χρόνου Γκόνα που τα πήγε πάρα πολύ καλά όπως και του 18 χρόνου Ποιμενίδη στην θέση του λίμπερο. «Η ομάδα έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι» παραδέχθηκε ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός αποκαλύπτοντας όμως πως είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλους τους αθλητές του που δουλεύουν εδώ και ένα μήνα με πολλή όρεξη.

Σχετικά με το πρωτάθλημα, ο Ηλίας Κρεούζης επιβεβαίωσε όλα αυτά που γράφουμε εδώ και καιρό πως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.  «Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό με πάρα πολλές ομάδες στο ίδιο υψηλό επίπεδο» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕ Κομοτηνής επισημαίνοντας πως όλοι είναι  χαρούμενοι και ανυπομονον να ξεκινήσει το φετινό ταξίδι
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.