Ηλεκτρονικο συστημα ελεγχου και απογραφης των υλικων της αποθηκης της ΔΕΥΑ Κομοτηνης

Χρησιμοποιείται εδώ και 4 μήνες και βασίζεται στη λογική των μεγάλων σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεων

Το νέο σύστημα καταγραφής και ελέγχου, καθώς και απογραφής των υλικών που διαθέτει στις αποθήκες της παρουσίασε ανήμερα των Θεοφανείων ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Δημήτρης Καρασταύρου.
 
Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο ακολουθείται εδώ και τέσσερις περίπου μήνες και βασίζεται στη λειτουργία μεγάλων επιχειρήσεων που διαθέτουν πολλούς κωδικούς προϊόντων.
 

Κάθε προϊόν διαθέτει έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο καταχωρείται στο ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ με την χρήση ενός ειδικού μηχανήματος, κάθε υπάλληλος εκ των τεσσάρων της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, που έχει δικαίωμα να παίρνει υλικά από την αποθήκη, στην ουσία ελέγχει την διαθεσιμότητα των απαιτούμενων σε κάθε έργο υλικών, ενώ βάζοντας την προσωπική ψηφιακή του υπογραφή – μέσω συγκεκριμένου user name και password- καταγράφεται η επιλογή του προϊόντος και το έργο στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί.
 

«Κατά αυτόν τον τρόπο δεσμεύεται ο ίδιος» τόνισε ο κ. Καρασταύρου, υπογραμμίζοντας πως το νέο αυτό σύστημα διαχείρισης των υλικών αποτελεί ένα «αξιόπιστο σύστημα ελέγχου όλων των κινήσεων που γίνονται στην αποθήκη της ΔΕΥΑΚ αλλά και απογραφής των υλικών που διαθέτουμε». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.