Ιλχαν Αχμετ: Οι πολιτες να σκεφτουν με γνωμονα το συμφερον της Θρακης

Για μια καλύτερη και πιο δίκαιη ανάπτυξη στην περιοχή μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατά την προσέλευσή του στην κάλπη

Στις 10 το πρωί στο 145ο εκλογικό τμήμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ.
 
Γιορτή της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την ημέρα των εκλογών ο κ. Αχμέτ, σημειώνοντας ότι τελείωσε μια προεκλογική περίοδος στην οποία είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους στις Ροδοπίτισσες και τους Ροδοπίτες, να παρουσιάσουμε το έργο τους και τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής.
 
Αλλά και ο ίδιος παρουσίασε στους πολίτες το όραμα και τα σχέδιά του, αλλά και το τι σκέφτεται για την ανάπτυξη της περιοχής την επόμενη τετραετία.
 
Οι πολίτες άκουσαν και ελπίζει πως θα σκεφτούν με γνώμονα το συμφέρον της Θράκης, και ότι θέλουν μια καλύτερη και πιο δίκαιη ανάπτυξη στην περιοχή.
 
Ο υποψήφιος ευχαρίστησε από την καρδιά του όλους τους εθελοντές, τους φίλους και τις φίλες που βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα, και εξέφρασε την ελπίδα πως το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο για την παράταξη σε όλη την Ελλάδα, και ειδικότερα στη Ροδόπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.