Ικανοποιητκη ζητηση στα ειδη ταξιδιου

Αν και βρισκόμαστε στο τέλος της θερινής σεζόν, το ενδιαφέρον του κόσμου για τα αξεσουάρ, που πάντα συμπληρώνουν ένα ταξίδι, δεν μειώθηκε γεγονός που επιβεβαιώνουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων με είδη ταξιδιού και είδη θαλάσσης της πόλης μας, με τους οποίους συνομίλησε σήμερα ο ΠτΘ.

Είδη ταξιδιού-Δερμάτινα είδη «ΜΑΡΙΝΑ»

Είδη ταξιδιού σε πολλά μεγέθη, αλλά και ωραία είδη θαλάσσης σε έντονα και ζωντανά χρώματα προσφέρει στους πελάτες του, οι οποίοι προτιμούν να ομορφύνουν τις διακοπές τους με τα ωραία αξεσουάρ, προτείνει το κατάστημα «ΜΑΡΙΝΑ». «Στα είδη ταξιδιού υπάρχουν πολλά μεγέθη και στη «Σαμσουνάιτ», στη «Ντελσέα», στη «Ροκάτο». Επίσης, υπάρχουν είδη ταξιδιού και της κινέζικης εταιρείας «Πετρόι», η οποία προσφέρει είδη σε χαμηλές τιμές.

Για την καλή κίνηση που παρατηρήθηκε φέτος στα είδη ταξιδιού έκανε λόγο η υπεύθυνη του καταστήματος «ΜΑΡΙΝΑ» η κ. Μαρίνα Ναστοπούλου-Καλουδοπούλου, τονίζοντας ότι «πρέπει να πούμε ότι ο κόσμος ενδιαφέρθηκε, ετοιμάστηκε καλά για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα είδη ταξιδιού πήγαν πάρα πολύ καλά φέτος, ακόμα και τώρα έχουμε αρκετή ζήτηση σε βαλίτσες και σάκους». Οι τιμές είναι πολύ καλές, μιας και αυτή την περίοδο έχει εκπτώσεις. Όπως ανέφερε η κ. Μ. Ναστοπούλου, «τα είδη ταξιδιού της «Σαμσουνάιτ» τα φέρνουμε απευθείας από Ελβετία οπότε ο πελάτης τα παίρνει σε πολύ καλή τιμή».

Καπέλα σε διάφορα μοντέλα, ωραία καφτάνια, παρεό σε έντονα χρώματα και τσάντες θαλάσσης είναι είδη θαλάσσης που συμπληρώνουν όλο το look των πελατών στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις. «Υπάρχουν καπέλα, αλλά και πολύ ωραία καφτάνια. Μεγάλη ζήτηση είχαν φέτος τα παρεό, τα φορεματάκια θαλάσσης, τα οποία κυκλοφορούν φέτος σε διάφορα έντονα και ζωντανά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, το λαχανί, το λευκό. Είχαμε πολύ ωραίες τσάντες θαλάσσης, της «Γκίλα Ρος», της «Ντόκα», της «Πετρό», του «Αχιλλέα», του «Σκόντρα».

Ψιλικά – Εσώρουχα – Είδη Ταξιδιού «ΣΤΕΦΑΝΟΣ»

Πολλά είδη ταξιδιού σε διάφορες μάρκες και τιμές και είδη θαλάσσης προτείνει στους ταξιδιώτες το κατάστημα «ΣΤΕΦΑΝΟΣ». «Έχουμε πολλά είδη ταξιδιού. Έχει βαλίτσες από 12 έως και 100 ευρώ, σε διάφορες μάρκες, όπως «Νταμπλ», «Χάντερ», «Ντιπλομάτ» και πολλές άλλες», μετέφερε ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Στέφανος Γεροπασχάλης, ενώ σημείωσε ότι είχαν αρκετή ζήτηση τόσο οι βαλίτσες, όσο και οι σάκοι, στους οποίους θα σημειωθεί μεγαλύτερη ζήτηση λόγω επιστροφής των φοιτητών.

Για τα είδη θαλάσσης που έχουν μεγάλη ζήτηση, παρατηρήθηκε και φέτος αρκετό ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Γεροπασχάλη. «Φέτος πήγαν πολύ καλά τα παρεό που τα έχουμε σε διάφορα χρώματα έντονα, σε μεγάλη γκάμα. Οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως και 25 ευρώ. Τέτοια εποχή τα βγάζουμε και σε μισή τιμή. Τα είδη ταξιδιού, όμως, έχουν κανονική τιμή».

Είδη ταξιδιού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ»

Για κάπως σπασμένη κίνηση στα είδη ταξιδιού φέτος έκανε λόγο η υπεύθυνη του καταστήματος «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» κ. Κενανίδου.

«Τα είδη ταξιδιού ήταν φέτος λίγο σπασμένα. Τα δουλέψαμε βέβαια, αλλά όχι όπως άλλες χρονιές. Οι πελάτες προτίμησαν ένα μεσαίο μέγεθος σε βαλίτσες και οι περισσότεροι πήραν ακριβές βαλίτσες της «Σαμσουνάιτ» και της «Χάντερ» που δουλεύουμε πάρα πολύ και στα σακβαγιάζ. Έχουμε και σκληρή βαλίτσα, αλλά και αδιάβροχη τροχήλατη».

Μεγάλη ζήτηση είχαν και οι τσάντες θαλάσσης φέτος που σημαίνει ότι ο κόσμος έκανε μπάνια, αν και ο καιρός δεν βοήθησε. Όπως τόνισε η κ. Κενανίδου, «σε γενικές γραμμές είχε δουλειά».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.