Ηγειται επιθετικα στον ΓΑΣ ο Στελιος Λεπτοκαριδης

Ακολουθούν Λεχούδης και Χαλήλ

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή δίνει έναν μεγάλο αγώνα για την παραμονή στην Β΄ Εθνική και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με πολύ δυνατούς αντιπάλους, στα οποία οι «Κυανέρυθροι» επιζητούν την υπέρβαση. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ζητάνε όλοι την στήριξη του κόσμου ώστε να μετατρέψει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας σε «κάστρο» που θα δώσει το ροζ φύλλο αγώνα στον ΓΑΣ.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη παραμένει ο Στέλιος Λεπτοκαρίδης, ο οποίος έχει σημειώσει 212 πόντους και 26 τρίποντα, έχοντας Μ.Ο. ανά αγώνα 13.3 πόντους. Στο σκοράρισμα ακολουθεί ο Κίμωνας Λεχούδης με 206 πόντους και 11 τρίποντα έχοντας Μ.Ο. ανά αγώνα 12.1 πόντους και ο Καδήρ Χαλήλ με 183 πόντους και 10,8 Μ.Ο. πόντων ανά αγώνα.

Πρώτος στα τρίποντα είναι ο Λεπτοκαρίδης με 26 ενώ ακολουθούν οι Παλάσκας με 24 και Κουτσοβασίλης με 20.

Πρώτος σκόρερ στον Βόρειο Όμιλο της Β΄ Εθνικής είναι ο Νεκτάριος Μάρουσιτς με 370 πόντους ενώ ακολουθούν οι Γιώργος Ρουμελιώτης του Έσπερου Λαμίας με 289 πόντους και ο Γιάννης Δασκαλόπουλος του Στρατωνίου με 287 πόντους.

Πρώτος στα τρίποντα είναι ο Γιώργος Ρουμελιώτης του Έσπερου Λαμίας με 63 τρίποντα και ακολουθούν οι Πάρης Μάρτζος της Γέφυρας με 43 τρίποντα και ο Γιάννης Μαλούτας του Πρωτέα Γρεβενών.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.