Ιδιαιτερα δραστηριοι οι καταρτιζομενοι των ειδικοτητων του ΔΙΕΚ Κομοτηνης στις χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Δημου

Οι Chef του μας δίνουν ραντεβού σήμερα στην πλατεία για να δοκιμάσουμε τα χριστουγεννιάτικα εδέσματά τους

Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκίσματα και ζεστό αρωματικό κρασί ετοίμασαν μεταξύ άλλων οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)» του ΔΙΕΚ Κομοτηνής και είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε όσους βρεθούν σήμερα στις 17.00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.
 
Φυσικά το ΔΙΕΚ της πόλης μας δεν ξεκίνησε εδώ τις χριστουγεννιάτικες δράσεις τους, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα η εορταστική «κινητοποίηση» των καταρτιζομένων του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.
 
Η αρχή έγινε από την ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», η οποία εκπροσώπησε το ΔΙΕΚ Κομοτηνής στο Santa Run. Οι καταρτιζόμενοι και οι καταρτιζόμενες, μαζί με τους εκπαιδευτές τους, την κ. Πεχλιβάνη και τον κ. Τσιμπιρίδη, αφού παρέδωσαν στα ξωτικά ελαιόλαδο το οποίο δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου κι έπειτα στους κοινωνικά ευπαθείς, ως «αντίδωρο» έλαβαν σκούφους του Αη Βασίλη, και φορώντας τους έτρεξαν στο 1ο Santa Run της πόλης.
 

Τη σκυτάλη έλαβαν το περασμένο Σάββατο οι καραρτιζόμενες των ειδικοτήτων «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» μαζί με τις εκπαιδεύτριές τους κ. Χαϊνάκη και κ. Γεωργιτσοπούλου, οι οποίες ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπα και τα νυχάκια των μικρών παιδιών στην πλατεία στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.
 
Η εν λόγω δράση ήταν επικουρική στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας. Όμως, το Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής στις δικές του εκδηλώσεις με τις ίδιες ειδικότητες βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, τη Δευτέρα το απόγευμα. Εκεί, οι καταρτιζόμενες μαζί με τις εκπαιδεύτριες κ.κ. Δανιήλ, Μπάρτζη, Ιωαννίδου, Χαϊνάκη και Βαλσαμίδου, έδωσαν χρώμα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους ζωγραφίζοντας περίτεχνα σχέδια με εξαιρετικό ταλέντο και φαντασία. Ελαφάκια, χριστουγεννιάτικα δεντράκια, χιονάνθρωποι, χιονονιφάδες και αστεράκια με καταπληκτικές λεπτομέρειες ήταν μόνο μερικά από τα δημιουργήματα των ταλαντούχων καταρτιζομένων του ΔΙΕΚ της πόλης μας.
 
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η εν λόγω δράση από τις ίδιες ειδικότητες θα πραγματοποιηθεί και σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.