Ιατρικες μετρησεις για ολους τους ηλικιωμενους

Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στην Πλατεία Ειρήνης βρέθηκαν εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κομοτηνής με στόχο την εξέταση ηλικιωμένων και όχι μόνο στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των ηλικιωμένων που γιορτάζεται κάθε 1η του Οκτώβρη ενώ παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Αίγειρο, όπως και στους υπόλοιπους δήμους της Ροδόπης.
 

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έστησαν το ιατρείο τους στο κέντρο της Πλατείας Ειρήνης όπου και εξέτασαν ηλικιωμένους αλλά και ανθρώπους μικρότερης ηλικίας για θέματα σακχάρου, εντερικής πίεσης ενώ παράλληλα συζήτησαν μαζί τους για τυχόν προβλήματα που έχουν.
 
Ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Σωτηρακόπουλος δήλωσε ότι «γιορτάζουμε σήμερα με αυτόν τον τρόπο δείχνοντας την αγάπη μας προς τους ηλικιωμένους, γιατί πρέπει να έχουν μια αξιοπρέπεια» ενώ συμπλήρωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και είναι αυτοί που μεγάλωσαν αυτούς και τα παιδία τους.


 
Τέλος τόνισε την ανάγκη αυτοί οι άνθρωποι να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, μια αξιοπρεπή σύνταξη, ασφάλεια και να τους παρέχεται μια ιατρική περίθαλψη όποτε το χρειαστούν συμπληρώνοντας ότι και ο ίδιος σαν δημοτικός σύμβουλος, μαζί με την δημοτική αρχή θα φροντίσουν και θα συμβάλλουν σε αυτό μέσω των προληπτικών εξετάσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στα ΚΑΠΗ και σε άλλους χώρους του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.