Η ζεστη του καλοκαιριου δεν σταματα τους Beerunners Κομοτηνης

30 μέλη διένυσαν μία συνολική διαδρομή 6,5 χιλιομέτρων

Η ζέστη του καλοκαιριού δεν φάνηκε να σταμάτησε της συναντήσεις της εύθυμης και δραστήριας ομάδας των Beerunners Κομοτηνής! Τα 30 μέλη της, τα οποία πρόσφατα διεύρυναν την «οικογένειά» τους, πραγματοποίησαν την Τετάρτη έκτακτη συνάντηση στο Εθνικό Στάδιο Πανθρακικού και, περνώντας μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, διένυσαν μία συνολική διαδρομή 6,5 χιλιομέτρων.
 
Φυσικά στον τερματισμό βρήκαν την ευκαιρία μετά την προπόνησή τους να δροσιστούν με μία παγωμένη μπύρα «ΒΕΡΓΙΝΑ» , ενώ μία ευχάριστη έκπληξη τους περίμενε εκεί. Στην ψησταριά του σταδίου ήδη οι κρεατολιχουδιές και 100 τουλάχιστον σουβλάκια περίμεναν τους γεμάτους όρεξη δρομείς της πόλης, μία χορηγία των αδελφών Ιωαννίδη.
 

Όσο για τις επόμενες δράσεις των Beerunners Κομοτηνής, αξίζει να σημειώσουμε πως στη 1 Αυγούστου, παραμονή της Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας έχει προγραμματισθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο σταθμό αιμοδοσίας του Γενικού Σισμανόγλειου Κομοτηνής, ενώ την ίδια μέρα στις 20.00 οι δρομείς θα συναντηθούν εντός του πάρκου αναψυχής Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής για το επόμενο Beerun!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.