Η Ξανθη μας βαζει τα γυαλια… ξανα

Το εξαιρετικό πρόγραμμα για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Σε κάθε συζήτηση που γίνεται στην Κομοτηνή για το τουριστικό της προϊόν, την προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών αλλά και επισκεπτών γενικότερα, αλλά και την προβολή της προς τα έξω, η μόνιμη επωδός είναι η σύγκριση με την Ξάνθη και τις δύο εκδηλώσεις, το καρναβάλι και τις γιορτές της Παλιάς Πόλης.
 

Και παρά το γεγονός ότι οι λόγοι για τους οποίους έχουν πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στην Ξάνθη, είναι πολλοί και η ανάλυσή τους ξεπερνά το χώρο και τις δυνατότητες αυτού του σημειώματος, ένας από αυτούς είναι η συνεργασία ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Και αυτή η προσπάθεια αναδεικνύεται και από το πρόγραμμα που εκδόθηκε για τις γιορτές, το οποίο αναλυτικά παρουσιάζει το τι γίνεται και τι θα γίνει, πέρα φυσικά από το μικρό πρόγραμμα που βγαίνει για να μπορούν να το δουν οι επισκέπτες.
 

Να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αναλυτικό, πλούσιο φωτογραφικά, όμως σημασία έχει πως προβάλλει την Ξάνθη, και τις γιορτές, που οργανώνονται από κοινού με τους συλλόγους, ενώ την έκδοση τους προγράμματος, και τις γιορτές γενικότερα, στηρίζουν ιδιώτες χορηγοί.
 
Όλα αυτά μας δείχνουν πρώτον ότι είμαστε ακόμα πολύ πίσω, αλλά το σημαντικότερο, ότι αν δεν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε, σοβαρά και όχι στα λόγια, θα βλέπουμε αυτά τα προγράμματα, και θα λέμε «τι καλά να μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο»… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.