Η βροχη εφερε ξανα μποτιλιαρισμα στο κεντρο της Κομοτηνης

Άστραψε και βρόντηξε το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Κομοτηνής, μιας και η έντονη βροχή που έπεφτε από το ξημέρωμα, έφερε ξανά μποτιλιάρισμα στους δρόμους της.
 
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην διασταύρωση μπροστά από το Ηρώο, όπου για ακόμα μια φορά η κάθοδος της Ορφέως είχε πάθει «έμφραγμα» με την κυκλοφορία να γίνεται πολύ αργά.
 

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν ουρές σε όλα τα φανάρια, ενώ και η είσοδος στην Ορφέως είχε κάποια στιγμή οχήματα από τρείς διαφορετικές κατευθύνσεις να προσπαθούν να εισέλθουν.
 
Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στους επαρχιακούς δρόμους από τον όγκο της βροχής, ενώ η βροχόπτωση κατά τόπους ήταν ισχυρή.
 

Η ένταση της καταιγίδας προμηνυόταν από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, όταν είχαμε πολλούς κεραυνούς τόσο στην Κομοτηνή όσο και σε όλη τη Θράκη, με το σύστημα εντοπισμού κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών να καταγράφει  9.990 κεραυνούς στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα την Κυριακή, ενώ έντονη δραστηριότητα καταγράφηκε και τη Δευτέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.