Η Τροχαια δεν παει διακοπες…

Η λογική λέει ότι, όσο πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού που όλο και περισσότεροι εγκαταλείπουν την πόλη με προορισμό τις κοντινές παραλίες ή κατευθυνόμενοι σε πιο μακρινούς προορισμούς, τα γνωστά «αλαλούμ» στην κυκλοφορία και στη στάθμευση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Κομοτηνής θα περιορίζονται. Κάτι τέτοιο-  θες γιατί οι καλοκαιρινές εξορμήσεις έχουν συρρικνωθεί σημαντικά λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, θες γιατί ακόμη δεν έχει μπει ο Αύγουστος που σηματοδοτεί παραδοσιακά τη «μεγάλη έξοδο», θες γιατί σε όσους μένουν πίσω δημιουργείται η αίσθηση πως μπορούν να κινούνται περισσότερο ανεξέλεγκτα από ό,τι πριν… – μέχρι στιγμής, πάντως, κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται.

Ωστόσο, για κακή τύχη όλων αυτών που συνεχίζουν να αγνοούν τους κανόνες και να παρατούν τα αυτοκίνητά τους όπου τους βολεύει, φαίνεται πως ούτε η Τροχαία αλλάζει τις συνήθειές της, εξαιτίας του καλοκαιριού, αλλά συνεχίζει τις έστω περιορισμένες  εξορμήσεις ανδρών της στο κέντρο της πόλης. Στιγμιότυπα μιας τέτοιας εξόρμησης αποθανάτισε σήμερα το μεσημέρι ο φακός του «ΠτΘ» στη νότια είσοδο της κεντρικής πλατείας.

Οι πιο άτυχοι από τους παραβάτες οδηγούς, εμπέδωσαν σίγουρα ότι οι πιο χαλαροί ρυθμοί, που παραδοσιακά επικρατούν αυτήν την περίοδο, δεν μπορεί να αποτελούν κίνητρο για περαιτέρω αυθαιρεσία στο κέντρο της πόλης…  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.