Η τελευταια συμμετοχη του Πανθρακικου στο κυπελλο Ελλαδος

Είχε γνωρίσει την ήττα-αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Ήταν Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου όταν ο Πανθρακικός έμελε να δώσει την τελευταία του αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδος υποδεχόμενος τον Ατρόμητο. Οι «Πράσινοι» με τον Κώστα Βασιλακάκη στο ντεμπούτο για τέταρτη θητεία στον πάγκο, γνώρισαν την ήττα και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού έχοντας απολογισμό στον όμιλο 1 νίκη και 2 ήττες.  Περίπου ένα μήνα αργότερα o Πανθρακικός δήλωσε αδυναμία συνέχισης στο πρωτάθλημα της Football League και αποχώρησε σκορπώντας θλίψη στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης.

Ο Ατρόμητος έδειξε της διαθέσεις του από το πρώτο λεπτό καθώς πίεζε τον Πανθρακικό απειλώντας για πρώτη φορά στο 3΄ με κεφαλιά του Στόιτσεφ που έφυγε άουτ ενώ είχε και μια καλή στιγμή στο  8΄ αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του Μπαστακού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζελέπης σε κόρνερ.   Στο 8΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Τόνσο έκανε ωραία προσπάθεια περνώντας δύο παίχτες του Πανθρακικιού ωστόσο το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ωραία ο Τζελέπης. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικός ήρθε στο 10΄αλλά η κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή από τον Μπεκατώρο έφυγε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Τόνσο ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Τζελέπη για το 0-1. Στο 14΄η ομάδα του Περιστερίου διπλασίασε τα τέρματα της όταν μετά από κόρνερ του Ούμπιδες ο Μπαστακός με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 0-2.


Στο 45΄ο Πανθρακικός είχε ένα σουτ  από καλή θέση με τον Πλέγα με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος στο 53΄έκανε τρία τα τέρματα του πάλι με τον Τόνσο μετά από εξαιρετική προσπάθεια περνώντας όσους αμυντικούς του Πανθρακικού βρήκε μπροστά του και πλασάροντας τον Τζελέπη  για το 0-3.

Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά σε ένα γκολ στο 63΄ με τον Ηλιάδη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Ακολούθησαν κάποια μακρινά σουτ από τους Πλέγα, Κουσίδη και μια πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου στο 80' τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός  (Βασιλακάκης): Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74′ Κυριαλάνης), Πλέγας (79′ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65′ Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.
 
Ατρόμητος  
(Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Κατράνης, Στόιτσεφ, Τόνσο (60′ Δ. Παπαδόπουλος), Ούμπιδες (30′ Νάτσος), Μπαστακός, Λημνιός (63′ Γκουγκούδης).
  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.