Η Ταμτα εφερε τα Χριστουγεννα στην Κομοτηνη

Μία μοναδική live συναυλία και φωταγώγηση του δέντρου σηματοδότησαν την είσοδο της πόλης μας σε γιορτινούς ρυθμούς

Με μία εορταστική συναυλία παρέα με την Τάμτα ο Δήμος Κομοτηνής άναψε φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης – δια χειρός του αντιδημάρχου οικονομικών, κ. Δημήτρη Πολιτειάδη – το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία.
 
Η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε δικές της και ξένες επιτυχίες, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο της πόλης μας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και ξεσηκώνοντας τους «θαρραλέους» Κομοτηναίους που αψήφησαν το κρύο.
 

Οι λοιπές εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας στο «Μαγεμένο Πάρκο». Πρόκειται για μία προσπάθεια της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού να αξιοποιήσει το δημοτικό πάρκο της πόλης μας το οποίο φέτος υποδέχθηκε τους λιλιπούτιους δημότες που γνώρισαν τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του, έπαιξαν μαζί τους και φυσικά μοιράστηκαν τις ευχές τους για τις γιορτές.
 
Οι δράσεις μεταφέρθηκαν στους δρόμους όλης της πόλης με την «κόκκινη πορεία» του 3ου Santa Run. Άτομα όλων των ηλικιών, οικογένειες, παρέες και σύλλογοι φόρεσαν τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν, ο καθένας με τον δικό του ρυθμό, για καλό σκοπό, την συγκέντρωση ελαιολάδου για ευπαθείς ομάδες.
 

Μαζί τους το ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, ο ΑΣ ΑμεΑ Ηρόδικος, τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun και Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία την δράση που πραγματοποιείται φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.