Η συνεργασια τοπικης αυτοδιοικησης και κεντρικης εξουσιας κλειδι για την προωθηση των αναπτυξιακων σχεδιων του τοπου

Με δήμαρχο Κομοτηνής και Περιφερειάρχη είχε επαφές η Β. Ελευθεριάδου

Συνάντηση με δύο εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε την Πέμπτη η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Βούλα Ελευθεριάδου.
 
Πρώτη χρονικά, ήταν η συνάντηση με τον δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.
 
Στη συζήτησή τους τέθηκε το ζήτημα της συνεργασίας της αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία, με ειδικότερο στόχο την προώθηση των συμφερόντων και των αναπτυξιακών σχεδίων του τόπου και την επίλυση προβλημάτων της Κομοτηνής και των οικισμών της.
 
Η κ. Ελευθεριάδου δήλωσε έτοιμη να συμβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε την κ. Ελευθεριάδου για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και της ευχήθηκε  καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα.
 

Προς την ίδια κατεύθυνση Μέτιος – Ελευθεριάδου


 
Ακολούθησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο.
 
Η κ. Ελευθεριάδου, αφού συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την εκλογή του και τη νίκη της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, συζήτησε μαζί του σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα του νομού Ροδόπης.
 
Μέσα από τη συζήτησή τους αναδείχθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και την υποψήφια Βουλευτή σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα που πρέπει να εφαρμοστεί στο Νομό, ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι οικονομικής ανάπτυξης και ασφάλειας στη Ροδόπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.