Η συνεντευξη τυπου στην αναμετρηση του Φιλιππου Βεροιας με την ΑΕ Κομοτηνης

Κοινή παραδοχή πως θα έπρεπε να αναβληθεί η αναμέτρηση

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Φίλιππου Βέροιας με την ΑΕ Κομοτηνής, οι τεχνικοί των δύο ομάδων στάθηκαν στο γεγονός πως η γρίπη που ταλαιπώρησε τους αθλητές της Κομοτηνής δεν επέτρεψε να γίνει ένας αγώνας αντάξιος της ποιότητας των δύο ομάδων.

Ο Ηλίας Κρεούζης αφού συνεχάρη τους ανθρώπους της Βέροιας για τη νίκη και για την πορεία στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση. «Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα απέναντι μας και εμείς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε λόγω γρίπης» τόνισε ο Κρεούζης αποκαλύπτοντας πως ο Φίλιππος δέχθηκε το αίτημα αλλά η ΕΟΠΕ ήταν αμείλικτη, στερώντας από το κοινό ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. «Αντέξαμε μόνο ένα σετ δυστυχώς και δεν μπορώ να κρίνω για αυτό τα επόμενα καθώς δώσαμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που δεν είχαν πολύ μέχρι στιγμής» επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕ Κομοτηνής

Ο λίμπερο των «Κιτρινόμαυρων» Βάιος Γεωργιόπουλος συνεχάρη την Βέροια για τη νίκη και για το γεγονός πως είναι η πρωταθλήτρια ενώ και αυτός στάθηκε στα προβλήματα λόγω γρίπης, που δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την ήδη δύσκολη αποστολή. Παράλληλα στάθηκε στην κερκίδα, χαρακτηρίζοντας την «απολαυστική» ενώ εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως δεν μπόρεσε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως έπρεπε λόγω της αρρώστιας που έπληξε τους αθλητές.

Απόλυτα ειλικρινής παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Βέροιας Σωκράτης Τζουμάκας, καθώς παραδέχθηκε πως «αν ήταν όλοι υγιείς θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι». Μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, επισήμανε πως «εμείς στο δεύτερο και τρίτο σετ δεν κατεβάσαμε ταχύτητα αλλά παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας παίρνοντας τη νίκη» ενώ παραδέχθηκε πως δεν ήταν αυτή η πραγματική εικόνα της Κομοτηνής.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.