Η συνεντευξη τυπου στην αναμετρηση της ΑΕ Κομοτηνης με την ΧΑΝΘ

Κοινή συνισταμένη των δύο προπονητών η διαπίστωση για διαφορά δυναμικότητας

Με το πέρας της αναμέτρησης της ΑΕ Κομοτηνής με την ΧΑΝΘ ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία οι προπονητές των δύο ομάδων εξήγησαν από πλευράς τους τα σημεία στα οποία κρίθηκε η αναμέτρηση.

Παναγιώτης Σδραυκάκης: «Ομάδα με ποιότητα η ΑΕ Κομοτηνής – Δίκαια βρίσκεται ψηλά»

Ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Παναγιώτης Σδραυκάκης στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της Κομοτηνής, κάνοντας λόγο για μία πιο πλήρη ομάδα από την δική του, η οποία βρίσκεται δίκαια ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάνοντας μία πιο τεχνική ανάλυση της αναμέτρησης στάθηκε στην γλώσσα της στατιστικής, τονίζοντας πως με ποσοστό 35% αποτελεσματικότητας στην επίθεση δεν μπορεί καμία ομάδα να ελπίζει σε νίκη ενώ στάθηκε ακόμα και στο κομμάτι του μπλοκ, όπου η ΑΕ Κομοτηνής είχε 10 πόντους και η ΧΑΝΘ μόλις 2. «Στο δεύτερο και τρίτο σετ προσαρμόστηκαν οι παίχτες μας αλλά δεν καταφέραμε κάτι περισσότερο από το να φανούμε ανταγωνιστικοί» παραδέχθηκε ο τεχνικός της ΧΑΝΘ, ο οποίος ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας του τόνισε πως έχει γίνει μία επανεκκίνηση στο ρόστερ και οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί.

Ηλίας Κρεούζης: «Με στενοχωρεί η εικόνα της ομάδας μας όταν κάνουμε αλλαγές στην εξάδα»

Ο Ηλίας Κρεούζης παρουσιάστηκε προσγειωμένος μετά τη νέα νίκη της ομάδας του, αφού πρώτα «έπλεξε» το εγκώμιο της ΧΑΝΘ για την εικόνα της στο γήπεδο.  «Συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ για τα εμπόδια που μας έβαλε καθώς πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα και είναι απορίας άξιο που βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα» επισήμανε αρχικά ο κ. Κρεούζης επισημαίνοντας πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το πρωτάθλημα της Α2 είναι πολύ ανταγωνιστικό. Σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «Κιτρινόμαυρων» επισήμανε πως τον ικανοποίησε η υποδοχή της ομάδας  καθώς πάνω σε αυτό το κομμάτι δούλεψε με τους αθλητές του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Τέλος, δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του για το γεγονός πως η ομάδα δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο όταν αγωνίζονται όλοι οι βασικοί μαζί με αυτό που παρουσιάζει μόλις πραγματοποιεί μία αλλαγή, τονίζοντας πως είναι ένα κομμάτι που θα προσπαθήσει να διορθώσεις στις προπονήσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.