Η Σοφια Μενεσελιδου επικεφαλης της Επιτροπης για τον εορτασμο των 100 χρονων απο την ενσωματωση

Εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2020 ανήγγειλε ο Δήμος Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής προετοιμάζεται να εορτάσει πανηγυρικά τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της περιοχής μας στον εθνικό κορμό. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση για τη Δημοτική Αρχή «η διαφύλαξη της εθνικής μας μνήμη αποτελεί το ασφαλέστερο εχέγγυο, προκειμένου να οικοδομούμε το παρόν και το μέλλον μας με ασφάλεια και θετικές προοπτικές ανάπτυξης».
 
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 και οι φορείς υλοποίησής τους θα είναι ο Δήμος Κομοτηνής και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.
 
Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις  και συνθήκες πανηγυρικού εορτασμού, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, αποφάσισε την σύσταση επιτροπής, με συντονιστικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, η οποία θα σχεδιάσει δράσεις και εκδηλώσεις, αλλά και θα συγκεντρώσει  προτάσεις φορέων, συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών και θα καταρτίσει μέχρι το τέλος του 2019 το τελικό προτεινόμενο σχέδιο.
 
Η σύνθεση της επιτροπής αυτής έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Σοφία Μενεσελίδου
  • Μέλη: Δημήτρης Πολιτειάδης, Αναστασία Λιβεριάδου, Άρτεμις Τσολάκη, Χριστίνα Σόφτα

Παράλληλα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συστήσει μια διαπαραταξιακή επιτροπή υπό την Προεδρία του, στην οποία θα συμμετέχει και η Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής. Στην επιτροπή αυτή  θα κατατεθεί το τελικό πρόγραμμα του εορτασμού προς έγκριση.
                 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.