Η σκιαγραφηση του ροστερ του τμηματος βολει της Α.Ε. Κομοτηνης

Νέα πρόσωπα και υψηλοί στόχοι για την ομάδα του Ηλία Κρεούζη

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής μετά από έναν χρόνο παρουσίας στα σαλόνια της Volley league και έχοντας κερδίσει πολλές εμπειρίες και παραστάσεις, επέστρεψε στην Α2, η οποία αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική της τελευταίας δεκαετίας.
 
Ο Ηλίας Κρεούζης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «Κιτρινόμαυρων», καθώς η διοίκηση σωστά του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να κτίσει εκ νέου την ΑΕ Κομοτηνής της σεζόν 2019/20. Ο νεαρός και φέρελπις τεχνικός έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα άξιζε να φτιάξει ξανά την ομάδα.
 
Η ομάδα της Κομοτηνής προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις καθώς απέκτησε τον  Παντελή Αγγελή, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις με τον Κέρκη Σάμου φτάνοντας ένα βήμα πριν την άνοδο, την οποία κατέκτησε ο δυνατός ΟΦΗ του Θωμά Δημητριάδη, του νέου ακραίου της Κομοτηνής. Σημαντική προσθήκη υπήρχε και στην πάσα με την απόκτηση του Κώστα Βλαχόπουλου, μέχρι πρότινος πασαδόρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ από την ίδια ομάδα αποκτήθηκε ο Βασίλης Κυριακίδης.
 
Στην ομάδα επέστρεψε ο Κύπριος ακραίος Γιώργος Χρυστοστόμου, ο οποίος έχει μεγάλες επιτυχίες κυρίως στο Beach Volley όπως και ο Κομοτηναίος ακραίος Εμρά Σούρτσε. Τέλος «ψήφος εμπιστοσύνης» δόθηκε σε δύο παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας, τον Νίκο Γκόνα και τον Θανάση Πετρίδη, με τον πρώτο να έχει ήδη παραστάσεις από την Volley league έχοντας αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια. 

To μέχρι στιγμής ρόστερ της ΑΕ Κομοτηνής: 

Πασαδόροι: Βλαχόπουλος, Δαλδαβερένης, Κοβάτσεφ
Κεντρικοί: Κυριακίδης, Παπαγεωργίου, Αϊβαλιώτης
Ακραίοι: Δημητριάδης, Χρυσοστόμου, Σούρτσε, Γκόνας, Πετρίδης Θ.
Διαγώνιοι: Αγγελής, Χατζόπουλος
Λίμπερο: Γεωργιόπουλος, Ποιμενίδης
Προπονητής: Ηλίας Κρεούζης 

Τι περιμένουμε από την φετινή ΑΕ Κομοτηνής: 

  1. Να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να εξασφαλίσει σίγουρα την θέση στην Pre League της νέας σεζόν (αν αυτή τελικά γίνει πράξη) και γιατί όχι να κυνηγήσει την επιστροφή στην Α1, τώρα που είδε πώς αυτή λειτουργεί…
  2. Να συνεχίσουν να έχουν μορφή γιορτής οι αναμετρήσεις της ομάδας. Πέρυσι είδαμε στο γήπεδο παιδιά, οικογένειες, ελάχιστες κενές θέσεις και μία ατμόσφαιρα γιορτή που σχολιάστηκε θετικά από όλους τους εμπλεκομένους
  3. Την νοοτροπία νικητή που πέρυσι έλειψε από την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς οι διαδοχικές ήττες είχαν δημιουργήσει έλλειψη αυτοπεποίθησης 

Τι δεν θέλουμε να δούμε από την φετινή ΑΕ Κομοτηνής: 

  1. Σίγουρα δεν θέλουμε να δούμε τα αποτελέσματα της περσινής σεζόν, καθώς παρότι η ομάδα αγωνίστηκε στην Volley league και ήταν ένα όνειρο, η συγκομιδή των βαθμών και ιδιαίτερα μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα ήταν απογοητευτική.
  2. Ελλιπή κινητοποίηση από όλους επειδή η ομάδα αγωνίζεται στην Α2. Πέρυσι έγινε η αρχή για ένα γεμάτο γήπεδο και δεν θα ήθελε κανείς να επιστρέψει σε αναμετρήσεις με 50 φιλάθλους στην κερκίδα.

Δυναμώνουν οι ανταγωνιστές 

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, η φετινή Α2 αναμένεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων χρόνων, καθώς οι ομάδες ενισχύονται. Ο Φίλιππος Βέροιας συγχωνεύτηκε με τον Νέστορα Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας μία ομάδα με ξεκάθαρες βλέψεις ανόδου στην Α1. Από εκεί και πέρα δυναμώνουν ΧΑΝΘ και Μακεδονικός, ενώ καλές κινήσεις έχει κάνει και ο νεοφώτιστος και γειτονικός Ερμογένης Ξάνθης όπως και ο Άθλος Ορεστιάδας, που μπορεί να μην έχει την αίγλη του Αθλητικού Ομίλου, που μεσουρανούσε στην δεκαετία του 90΄ ωστόσο εκπροσωπεί αυτήν την στιγμή στην πιο υψηλή κατηγορία την «Μητρόπολη» του ελληνικού βόλεϊ, την Ορεστιάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.