Η σκακιερα των παγκων στην μαχη των τιτλων της ΕΠΣ Θρακης

Η «σκιαγράφηση» των προπονητών των 4 βασικών διεκδικητών των τίτλων στην Ροδόπη

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης με το ενδιαφέρον να είναι στα κόκκινα και τις εναλλαγές στην κορυφή να έχουν γίνει μία λατρεμένη συνήθεια.

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής παλεύουν για την επίτευξη και των δύο στόχων, δηλαδή της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. 4 ομάδες με την δική τους μεγάλη ιστορία, που θέλουν να φτάσουν ψηλά και για τον λόγο αυτό έχουν δώσει τα ηνία σε έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους προπονητές.

Ο «ΠτΘ» παρουσιάζει τους ανθρώπους που παλεύουν ώστε να διατηρούνται οι ομάδες τους σε υψηλά επίπεδα, τους προπονητές των 4 «Μονομάχων» των τίτλων:

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Σπύρος Κουτσογιάννης

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης εκτός από ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αποτελεί και έναν ικανότατο και μεθοδικό προπονητή.  Η δουλειά του φάνηκε στις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Θράκης αλλά και τον τελευταίο 1.5 χρόνο στην ομάδα της περιοχής του, τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, όπου πέρυσι έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και φέτος που η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι άνθρωποι της Δόξας τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια καθώς η πολύ καλή δουλειά που κάνει βγαίνει στο γήπεδο.

Ελπίδα Σαπών – Βασίλης Χαριτόπουλος

Ένα όνομα, μία ιστορία! Ο Βασίλης Χαριτόπουλος αποτελεί συνώνυμο της Ελπίδας Σαπών, όντας προπονητής της Ελπίδας για περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχοντας προσφέρει στην ομάδα της καρδιάς του από όλα τα πόστα. Προπονητής στην ομάδα που έγραψε την δική της ιστορία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα από το 2008 μέχρι το 2012 και γεννημένος για τα δύσκολα. Έχει καταφέρει με πολύ καλά υλικά να φτιάξει ένα πολύ οργανωμένο σύνολο, με σαφή προσανατολισμό εντός αγωνιστικού χώρου, που δύσκολα κάποιος μπορεί να το κερδίσει.

Πανθρακικός – Νίκος Μπαχαρίδης

Ο «Μπάχα» αποτελεί τον εμβληματικό αρχηγό για τον Πανθρακικό, καθώς έζησε όλες τις ανόδους από το τοπικό στην Superleague και δικαιωματικά βρίσκεται στην καρδιά όλων των φίλων της ομάδας. Ο Πανθρακικός έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και παρότι βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν έχει σβήσει από τις συνειδήσεις του κόσμου. Η επιστροφή του Μπαχαρίδη στο «τιμόνι» της ομάδας, έδωσε άλλη πνοή στον Πανθρακικό καθώς εντός γηπέδου παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο και στόχος της ομάδας είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με την κατάκτηση των δύο τίτλων, ώστε να ανάψει ξανά η φλόγα.  

Δόξα Γρατινής – Ζόραν Στοϊνοβιτς

Σαν ποδοσφαιριστής ήταν από αυτούς που «μιλούσαν» την μπάλα, κάνοντας μαγικά εντός γηπέδου. Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και σαν προπονητής , έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθρακικού και ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα. Πλέον στην Δόξα Γρατινής, η οποία έχει μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση και κυρίως ένα πολύ καλό ρόστερ, θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κυνηγήσει και τους δύο τίτλους μέχρι τέλους. Η Δόξα Γρατινής, που είχε φτάσει να αγωνίζεται μέχρι και στην Γ΄ Εθνική, έχει επιστρέψει για τα καλά και επιθυμεί με τον Στοϊνοβιτς στο τιμόνι να φτάσει ψηλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.