Η Σιπελ Οσμαν Ογλου στη θεση της Σιμπελ Μουσταφα Ογλου

Άμεση η αντικατάσταση

Με απόφαση του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, η 45χρονη μεταφράστρια και διερμηνέας Σιπέλ Οσμάν Ογλού θα είναι η γυναικεία εκπροσώπηση στον συνδυασμό του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ροδόπης, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της κ. Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού.
 
Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ παραθέτει τα σημαντικότερα βιογραφικά της στοιχεία:
 
 
Σιπέλ Οσμάν Ογλού του Ζεκή  Μεταφράστρια / Διερμηνέας, Υποψήφια Διδάκτορας στο Δ.Π.Θ.
 
Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1974.
 
Ολοκληρώνοντας την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, φοίτησε στο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Βοσπόρου στην Τουρκία στο Τμήμα Διερμηνέων – Μεταφραστών (Τουρκικά – Αγγλικά) (ΒΑ). Συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου στην Αγγλία, όπου απέκτησε τον Μεταπτυχιακό Τίτλο της Δίγλωσσης Μετάφρασης (Ελληνικά – Αγγλικά)(MA).
Εργάζεται ως Ελεύθερη Μεταφράστρια – Επιστημονικός Συνεργάτης.
 
Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με έδρα την Κομοτηνή.
 
Της αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και συχνά παίρνει μέρος σε εθελοντικές δραστηριότητες συλλόγων και ειδικά σε προγράμματα για τη στήριξη των γυναικών.
 
Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, όπου κι έχει διατελέσει για τρία χρόνια Πρόεδρος του Τμήματος Γυναικών.
 
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών, 15 και 8 ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.