Η Σχολη Χορου «Let’s Dance» εκοψε την πιτα της

Χορεύετε; Και αν ναι, τι; Θα σηκωθείτε να χορέψτε ένα σέικ; Ένα παθιασμένο ταγκό; Μήπως χασάπικο ή προτιμάτε ζεϊμπέκικο; Τσιφτετέλι για τις γυναίκες; Ή μήπως προτιμάτε κάτι σε λάτιν;

Πάντως, οι μαθητές της Σχολής Χορού «Let’s Dance», τα χορεύουν όλα και, μάλιστα, εξίσου καλά, όπως άλλωστε μας απέδειξαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της Σχολής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 7 το απόγευμα, στο κέντρο διασκέδασης «Βράχος Νο 2», σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή πίτας και, στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτριες της Σχολής και δασκάλες χορού κ.κ. Ειρήνη Βλαχοπούλου και Βενετία Λασκαρίδη ευχήθηκαν «καλή χρονιά» στους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύουν, ελπίζοντας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν, «η πρόοδος των παιδιών να είναι αντάξια των προσδοκιών τους και να ανταμείψει τους κόπους τους».

Και, πράγματι, το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα της Σχολής απέσπασε πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες, ενώ και οι ίδιοι οι μαθητές το καταχάρηκαν!

Οι έξυπνες και πρωτότυπες χορογραφίες, το κέφι και τα χαμόγελα των χορευτών και η καλαίσθητη σκηνική τους παρουσία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, που παρακολουθούσε τους μαθητές της Σχολής – από τους λιλιπούτειους χορευτές έως και τους μεγαλύτερους σε ηλικία – να στροβιλίζονται σε ρυθμούς rock ‘n’ roll, cha cha, salsa, hip hop, oriental, ενώ… οι πιο μαχητικοί τύποι προτίμησαν capoeira!

Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν έλειψε και η ρυθμική γυμναστική, με τις νεαρές δεσποινίδες να μας εκπλήσσουν με τη δεξιοτεχνία και τη χάρη τους, ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το ντουέτο της Βενετίας με τον Κώστα Πανανακάκη που μας έδειξαν τι εστί rumba, σε μία εκτέλεση που θα μας μείνει αξέχαστη!

Ν.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.