Η Σαββερια Μαργιολα live στο «Μασαλι»

Αυτή την Πέμπτη, 31 Μαρτίου στις 22:00

Miα από τις ωραιότερες και πολλά υποσχόμενες γυναικείες νέες φωνές της εγχώριας έντεχνης μουσικής σκηνής, την Σαββέρια Μαργιολά, φιλοξενεί αυτή την Πέμπτη, 31 Μαρτίου το παραδοσιακό καφενείο «Το Μασάλι».
 
Ηχογραφώντας τον τρίτο της προσωπικό δίσκο, σε μια πολύ δημιουργική περίοδο για την ίδια, μαζί με φίλους μουσικούς, τους Δημήτρη Μαργιολά στο μπουζούκι και το λαούτο και  Μάριο Μούρμουρα στην κιθάρα, αλλά και όμορφα τραγούδια ταξιδεύει από την Αθήνα ως τα πιο όμορφα μέρη της χώρας, θέλοντας να μοιραστεί τις μουσικές που αγαπάει.
 
Γεννημένη στην Αθήνα, η σχέση της με τη μουσική ήταν  μοιραία… μιας και είναι κόρη του μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του  βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Στα 17 της πρωτοτραγούδησε ζωντανά στη μουσική σκηνή «Άγκυρα» με τον Τάκη Σούκα και τον Φάνη Μεζίνη, ενώ η μετέπειτα πορεία της μετρά συνεργασίας μεταξύ άλλων με τους Μανώλη Μητσιά, Χαρούλα Αλεξίου, Μαρινέλλα, Κώστα Μακεδόνα, Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Μηλιώκα, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώτα Νέγκα κ.ά.
 
Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη Sony Music με τίτλο «Πράξη Πρώτη», ενώ το δεύτερο προσωπικό της cd κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο «Αλισάχνη» από τη Antart Productions, χορηγός επικοινωνίας του οποίου ήταν και το «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».
 
Η Σαββέρια έρχεται αυτή την Πέμπτη στην Κομοτηνή με ένα ρεπερτόριο από τη δισκογραφία της και από τη πλούσια παράδοση των Ελλήνων συνθετών και στιχουργών και φτιάχνει ένα μουσικό πρόγραμμα από το ρεμπέτικο και τον Τσιτσάνη μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Ορφέα Περίδη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Σταμάτη Κραουνάκη.
 
Ένας συνδυασμός από παλιά και νέα αγαπημένα κομμάτια που υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά.
 

Info:

Η Σαββέρια Μαργιολά live στο «Μασάλι»
 

  • Πέμπτη 31 Μαρτίου
  • Ώρα έναρξης 22.00
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.