Η πρωτοβουλια του ΠΣΑΚ που θα σωσει το ελληνικο μπασκετ

Διαβάστε την τρομερή κίνηση του ΠΣΑΚ, που θα βοηθήσει ριζικά τις «μικρές» κατηγορίες της χώρας

Σε μία περίοδο που ο αθλητισμός πλήττεται σε τεράστιο βαθμό, χρειάζονται υλοποιήσιμες προτάσεις. Μια τέτοια γενναία απόφαση και κίνηση που δείχνει έμπρακτη κίνηση στήριξης προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης που τόνισαν ότι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα έξοδα των Rapid Test των αθλητών της Α2, της Β και Γ Εθνικής για δύο μήνες όπου κρίνεται αναγκαίο, με την ευχή ότι από τον Μάρτιο θα είναι καλύτερη η κατασταση.

Αναλυτικά η επιστολή του ΠΣΑΚ:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο ΠΣΑΚ αναλαμβάνει μια σπουδαία πρωτοβουλία, προκειμένου οι αθλητές από την Α2 κατηγορία και τη Β' και Γ' εθνική, να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις.

Για αρχή είναι διατεθειμένος να καλύψει για 2 μήνες όλα τα έξοδα των Rapid Tests, αρχής γενομένης για 15 παίκτες ανά ομάδα της Α2 κατηγορίας και να μπουν στα γήπεδα την 1η Ιανουαρίου.

Θεωρούμε πως βήμα βήμα, οι επιθυμίες μας θα γίνουν πραγματικότητα και η μια κατηγορία θα συμπαρασύρει την άλλη, ώστε να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες και να βοηθήσουμε και σε αυτό.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν, δε ζούμε σε άλλον κόσμο, όμως, είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε όλα τα μέτρα. Δεν είναι μόνο θέμα επιβίωσης, αλλά και ο κίνδυνος τραυματισμών είναι ορατός για όλους τους αθλητές.

Ο ΠΣΑΚ θα καλύψει τα έξοδα των ομάδων που αδυνατούν να πληρώσουν αυτό το κόστος και ευελπιστεί ότι σε 2 μήνες θα έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα ή θα βρεθούν σύμμαχοι σε αυτοί τη μεγάλη προσπάθεια.

Είμαστε σίγουροι πως θα απαντήσετε θετικά και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την τοποθέτησή σας…».


Πηγή: basketblog.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.