Η προκηρυξη 3Κ καθυστερει τη λειτουργια του Φυτωριου Κομοτηνης

Φυτά, δέντρα και σπόρο γκαζόν θα προμηθευτεί το Τμήμα πράσινου του Δήμου Κομοτηνής

Στην προμήθεια γκαζόν και φυτών θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής, συνολικού κόστους 10.694 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Τμήματος Πρασίνου.
 
Το τμήμα θα προμηθευτεί έναν σημαντικό αριθμό φυτών, μεταξύ των οποίων πάνω από 4.000 άνθη, 100 θάμνους, αλλά και δενδρύλλια.
 
Αυτά προορίζονται για την φύτευση παρτεριών στο Ηρώων Κομοτηνής, στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής σε παρτέρια της κεντρικής πλατείας, και σε κοινόχρηστα παρτέρια του Δήμου Κομοτηνής.
 
Επίσης θα γίνει προμήθεια 100 κιλών σπόρου γκαζόν, ο οποίος προορίζεται για συμπληρωματικές φυτεύσεις αθλητικών γηπέδων ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής, κοινόχρηστων χώρων, πάρκων και πλατειών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η υπηρεσία Πρασίνου ελπίζει να μπορέσει να επαναλειτουργήσει το Φυτώριο του Δήμου Κομοτηνής, το οποίο εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε αδράνεια.
 

Το Φυτώριο, το οποίο κυρίως έχει καλλωπιστικά φυτά τα οποία χρησιμοποιούνται για τα διάφορα σημεία πρασίνου του Δήμου Κομοτηνής, θα μπορούσε να παρέχει μια συνεχή ροή για τις ανάγκες της υπηρεσίας, και ενώ σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μουρτίδη, έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία, υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της στελέχωσης, μιας και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού στην υπηρεσία μέσω της προκήρυξης 3Κ.
 
Για αυτό και η υπηρεσία περιμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να στελεχωθεί πλήρως, και να μπορέσει να κάνει τις ανάλογες διαδικασίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.