Η Περιφερεια καλει επιχειρησεις τροφιμων και ποτων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις Εκθέσεις που σχεδιάζει να συμμετέχει το 2020

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε μια σειρά από εκθέσεις για το έτος 2020 εξετάζει η Περιφέρεια ΑΜΘ και γι’ αυτό το λόγω απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων και των ποτών.
 
Σκοπός της Περιφέρειας με την παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
 
Η περιφέρεια ΑΜΘ θα επιδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της συμμετοχής για την ενοικίαση ομαδικού περιπτέρου. Το υπόλοιπο θα επιβαρύνει τους εκθέτες με το ύψους να εξαρτάται από το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων.
 
Για την επιλογή των υποψηφίων θα πρέπει:

  1. Τα αγροτικά προϊόντα, όπως κατεψυγμένα κρέατα-ιχθυρά γαλακτοκομικά, φρέσκα τρόφιμα, ψωμί και αρτοσκευάσματα, βιλογικά τρόφιμα, αφεψήματα, κρέας και κρεατοσκευάσματα, gourmet, delicatessenκ.α. να έχουν παραχθεί εντός της περιφέρειας
  2. Η δραστηριότητα της επιχείρησης να εμφανίζει συμβολή στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών και πως θα εκπροσωπηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες περιφερειακές ενότητες.
 
Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που ενδιαφέρονται για συμμετοχή με το περίπτερο της Περιφέρειας, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τη 1 Οκτωβρίου 2019 με υποβολή σχετικής αίτησης στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Δεν θα γίνονται δεκτές ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης. 

Πρόγραμμα προβολής αγροδιατροφικών προϊόντων ΠΑΜΘ έτος 2020 

FRUITLOGISTICA: έκθεση φρούτων και λαχανικών στο Βερολίνο, 5-7 Φεβρουαρίου 2020
DETROPBOUTIQUE: Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου 2020
FOODEXPO 2020: Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Αθήνα, 7-9 Μαρτίου 2020
PROWEIN 2020: Έκθεση για το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά στο Ντίσελντορφ Γερμανίας, 15-18 Μαρτίου 2020
NATURAL&ORGANICPRODUCTSEUROPE: Έκθεσηπιστοποιημένωνβιολογικών προϊόντων στο Λονδίνο, 19-2- Απριλίου 2020
ΑLIMENTARIA FOODS&BEVERAGES:Βαρκελώνη, 20-23 Απριλίου 2020
SIAL 2020:Παρίσι 18-22, Οκτωβρίου 2020
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας τηλέφωνο: 2531350443

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.