Η ΠΑΜΘ εδωσε το παρων στην Γενικη Συνελευση της ΕΝΠΕ

Στο νέο ΔΣ και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δ. Πέτροβιτς

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών για την εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΑΜΘ, που αναδείχθηκαν από την εκλογική διαδικασία ή συμμετείχαν λόγω της θέσης τους.
 
Έτσι στη Γενική συνέλευση συμμετείχαν οι Περιφερειάρχες, οι αντιπεριφερειάρχες (χωρικοί και θεματικοί) καθώς και οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν από τις διαδικασίες που προηγήθηκαν σε κάθε περιφέρεια.

Το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ αποτελείται από 25 μέλη (περιλαμβανομένου και του Προέδρου). Συμμετέχουν εκ του αξιώματός τους, οι 13 Περιφερειάρχες, ενώ τα υπόλοιπα 12 μέλη εκλέχτηκαν μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων και των Αντιπεριφερειαρχών που είναι μέλη της Γ.Σ.
 
Το παρών έδωσαν από την ΑΜΘ πολλά στελέχη της παράταξης του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου, αλλά και της αντιπολίτευσης, που ανάρτησαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την παρουσία τους εκεί.

 

Να σημειώσουμε πως στο ΔΣ πλην του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, θα συμμετάσχει και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος εκλέχτηκε με την παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» που αναμένεται να εκλέξει ως πρόεδρο της ΕΝΠΕ τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.