Η ΠΑΜ-Θ πρωταγωνιστει στην Βουλγαρικη τηλεοραση

Το διήμερο 30 και 31 Ιουλίου προβλήθηκαν τα αφιερώματα του μεγαλύτερου καναλιού εθνικής εμβέλειας της Βουλγαρίας “bTV” στις ομορφιές της περιοχής μας

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου προβλήθηκαν από εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης του “bTV”, ενός από τα μεγαλύτερα κανάλια εθνικής εμβέλειας της Βουλγαρίας, δύο ακόμη προωθητικά ρεπορτάζ για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Το Σάββατο παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη έμφαση τα Στενά του Νέστου, Γαλάνη Ξάνθης, το σπήλαιο Αγγίτη στη Προσοτσάνη Δράμας, ενώ την Κυριακή η Ροδόπη είχε την τιμητική της καθώς παρουσιάστηκαν το Φανάρι, η Μαρώνεια, η Κομοτηνή αλλά και η γειτονική Αλεξανδρούπολη.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΠΑΜ-Θ αλλά και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε ως περιοχή παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο μέσα από την «αφήγηση» του πολύ γνωστού στην γειτονική χώρα παρουσιαστή Borislav Lazarov και τις εικόνες που κατέγραψε το συνεργείο, όσο και δια στόματος του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Μιχάλη Αμοιρίδη και ντόπιων επιχειρηματιών που μίλησαν στην κάμερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τηλεοπτικό συνεργείο του bTV, βρέθηκε στην περιοχή μας στις αρχές του Ιουλίου, για να γνωρίσει από κοντά και να αποθανατίσει τις ομορφιές του νομού μας – και του συνόλου της ΠΑΜ-Θ – αλλά και τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρονται, τόσο σε ό,τι αφορά την διασκέδαση, όσο και την γαστρονομία και τα αξιοθέατα.

Η προσπάθεια εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προβολής και ενίσχυσης της επισκεψιμότητας της ΠΑΜΘ από τις γειτονικές χώρες και ιδιαίτερα των περιοχών εκείνων που δεν είναι τόσο γνωστές στο Βουλγαρικό κοινό ως προορισμοί αναψυχής, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή αναγνωρισιμότητα και την εδραίωση της ΠΑΜ-Θ ως τουριστικό προορισμό αριστείας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Οι ενέργειες προβολής των προορισμών της ΠΑΜΘ, σύμφωνα με την διοίκηση της Περιφέρειας,  στις Βαλκανικές χώρες θα συνεχισθούν συντονισμένες και στοχευμένες και για το επόμενο διάστημα.
 
Δείτε το οδοιπορικό στην Ροδόπη εδώ και το αφιέρωμα στο Νέστο και την Ξάνθη εδώ.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.