Η ομορφη οψη του χιονια!

Τα ωραιότερα φωτογραφικά στιγμιότυπα που «αποζημίωσαν» όσους ταλαιπωρήθηκαν κατά την διάρκεια της χιονόπτωσης

Μπορεί η έλευση του χιονιά να συνοδεύτηκε από δύσκολες καταστάσεις, προβλήματα και περιορισμούς στην καθημερινότητα των πολιτών, όμως οι εντυπωσιακές εικόνες , που δημιούργησε το «λευκό πέπλο», αποτέλεσαν μιας μορφής αποζημίωση για όσους ταλαιπωρήθηκαν στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου.


 
 Το χιονισμένο τοπίο συγκίνησε και εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους κατοίκους της περιοχής. Εξάλλου,  αρκετοί από τους νέους σε ηλικία δεν είχαν ξαναδεί την Κομοτηνή «ντυμένη» στα λευκά, ενώ  και οι μεγαλύτεροι καλούνταν να ανατρέξουν αρκετά χρόνια πίσω, για να επαναφέρουν στη μνήμη τους παρόμοιας έκτασης κατάλευκη εικόνα της πόλης.


 
Και μπορεί λίγοι να είναι εκείνοι που «τόλμησαν» τις εξορμήσεις, πλην των απαραίτητων φυσικά, στους δρόμους της πόλης, μιας και τα καταστήματα και δρόμοι της Κομοτηνής ήταν κατά κυριολεξία άδειοι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν φρόντισαν να απαθανατίσουν το «τοπίο» από τα σπίτια και τις αυλές τους γεμίζοντας τις σελίδες μας στα social media με υπέροχα «λευκά» στιγμιότυπα.

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες λοιπόν από χαρακτηριστικά σημεία της Κομοτηνής και της υπόλοιπης Ροδόπης, τα οποία «ντύθηκαν» στα λευκά το τελευταίο διήμερο, δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ήδη από τις πρώτες ώρες μετά την έναρξη της χιονόπτωσης, ενώ και η ομάδα του «ΠτΘ» φρόντισε να απαθανατίσει ό,τι ωραίο συνάντησε.

Ο «ΠτΘ» συνέλλεξε λοιπόν μερικές από αυτές για να τις απολαύσουμε όλοι μαζί, αλλά και για να μείνουν καταγεγραμμένες  για όσους  θα ακολουθήσουν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.