Η «οικογενεια» του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνης εκοψε τη βασιλοπιτα της

Με θετικό πρόσημο ο απολογισμός έργου για το 2015

Ένα σύντομο διάλειμμα από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, οι οποίες συνίστανται στη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη χωρική επικράτεια του νομού Ροδόπης, έκαναν χθες το μεσημέρι, στο τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας, οι εργαζόμενοι, η διεύθυνση και οι συνεργάτες του ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Κομοτηνής. Επρόκειτο για την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, που διοργανώνει στις αρχές κάθε χρόνου το έμψυχο δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διευθύντρια του φορέα, κ. Γεωργία Ανδρέου, παρουσίασε και ανέλυσε τα αποτελέσματα των εργασιών του κατά τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ ευχήθηκε το 2016 να είναι ένα έτος εξίσου δημιουργικό, με καλύτερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας του νομού μας. 

Γεωργία Ανδρέου «Παρ’ όλες τις δυσκολίες, πετύχαμε τους στόχους μας και βελτιώσαμε τις υπηρεσίες μας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια»

«Παρ’ όλες τις δυσκολίες με την έλλειψη προσωπικού και παρά τη δύσκολη γενικότερα συγκυρία, το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά», παρατήρησε. «Πετύχαμε τους στόχους μας και βελτιώσαμε τις υπηρεσίες μας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», προσέθεσε, επισημαίνοντας πως αυτό ενθαρρύνει το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια για να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του, δηλαδή την απρόσκοπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο νομό Ροδόπης και τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ισχυρά δίκτυα».
 
«Οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους μου», έσπευσε να επισημάνει η κ. Ανδρέου, αναγνωρίζοντάς τους ότι «παρ’ όλες τις αντιξοότητες κατάφεραν να υπάρχει αυτή η βελτιωτική πορεία». «Ευελπιστούμε να έρθουν νέοι συνάδελφοι μέσα από έναν τρέχοντα διαγωνισμό», προσέθεσε, «και μελλοντικά να ενισχυθούμε κι άλλο, γιατί είναι μεγάλη η αναγκαιότητα που υπάρχει στην περιοχή».
 
Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της ζεστής εκδήλωσης του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποιήθηκε κλήρωση μέσα από την οποία τρεις τυχεροί κέρδισαν από 2 ημέρες άδειας. Το δώρο, τέλος, που αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν ένα βιβλίο που είχε συγγράψει εργαζόμενος της ΔΕΗ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.